Koulunkäynti ja CS:än pelaaminen – S1mple ja Bymas kertoivat raakuudesta

© Kuva: Getty Images

Natus Vinceren Oleksandr ”s1mple” Kostyliev ja Mousesportsin Aurimas ”Bymas” Pipiras jakoivat koulunkäynnin ja CS:n yhdistämisestä mielipiteitä Twitterissä.

Aiemmin tällä viikolla Team Liquidin Jake ”Stewie2K” Yipp moitti EPL:n otteluiden alkamisaikoja, johon myös Aurimas ”Bymas” Pipiras antoi oman mielipiteensä.

Lue lisää: Stewie2K sai CS:GO-yhteisön vihat niskaansa – moitti ESL Pro Leaguen aamuotteluita

Bymas kommentoi lyhyesti ja ytimekkäästi ”Herääminen seitsemän aikoihin on v*tun kidutusta, anteeksi.

Vasta 17-vuotias tähtipelaaja ei puuttunut EPL:n aikatauluihin, mutta halusi sanoa oman vaikeuden, jonka kanssa hän joutuu painimaan päivittäin. Bymas käy nimittäin samaan aikaan koulussa, kun hän pelaa yhdessä maailman parhaassa CS:GO-joukkueessa.

– En halua syytää enkä itkeä kenellekään, vaan sanoa, että on erittäin vaikeaa suorittaa ja keskittyä, kun heräät kouluun kello 7, kotiin kello 15 ja sitten 8 tuntia täydellä fokuksella CS:ää, joka päättyy noin kahden aikaan yöllä. Koulu + CS on ankaraa.

S1mplen opiskeluvuosista on kulunut jo pieni tovi, mutta ukrainalaistähti pystyi samaistumaan Bymasin sanomaan.

– Minulla oli sama vuonna 2014. Heräsin kello 7.30, kotiin kello 15 sitten bootcamppia 17-03. Vain siksi, että harjoittelin englantia FPL:ssä ja tämä antoi minulle mahdollisuuden nukkua 45 minuuttia minun suosikkitunnillani, s1mple kertoi.

Myös monet muut CS-tähdet, kuten Robin ”ropz” Kool, Fabien ”kioShiMa” Fiey ja Chad ”SPUNJ” Burchill antoivat tukensa CS-nuorukaiselle, joka on vasta juuri aloittanut kilpailullisen uran CS:n parissa.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.