Vuoden parhaan CS-pelaajan tittelin voisi jakaa jo nyt, sillä 2021 yksi oli ylitse muiden. Kiitos vuodesta Oleksandr ”s1mple” Kostyliev.

HLTV julkaisee tuttuun tapaan vuoden 20 parasta pelaajaa CS:GO:n parissa. Titteliä voisi kutsua CS:n omaksi Ballon d’Or -palkinnoksi.

Pelaajia aletaan julkaisemaan 3. tammikuuta ja kaikki huipentuu 22. tammikuuta, kun maailman kolme parasta pelaajaa kerrotaan.

Tämä kommentti ei ole mitenkään erityinen tai rohkea mielipide. Kyseessä on enemmänkin ylistys maailman parhaalle CS-pelaajalle Oleksandr ”s1mple” Kostylieville.

24-vuotiaan supertähden vuosi oli uskomaton ja tällä kertaa ykköspaikkaa ei tarvitse arvailla kahdesti.

HLTV.org

@HLTVorg
#1 in so many categories, we have a hard time fitting them on one picture.

s1mple added another HLTV x @BitSkinsCom MVP award to his collection, this time for #BLASTWorldFinal

By claiming 8th medal of the year, he's beaten device's record and tied his 19 medals won in total!

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Jos avataan Hltv.org tilastojen osalta ja filtterinä toimii vain 2021, niin s1mple on kärjessä 1.35 ratingin kanssa. Toisena on Mathieu ”ZywOo” Herbaut ja 1.29.

Jos filtteriksi laitetaan LAN, niin s1mplen rating nousee 1.45 asti ja K/D on uskomaton 1.64.

Paras CT-pelaaja laneilla ja onlinessa? S1mple.

Natus Vinceren vuoden suurimmat turnausvoitot olivat BLAST Premier: Global Final, Intel Extreme Masters Cologne, BLAST Premier: Fall Finals 2021, BLAST Premier: World Final 2021. Kuka oli kaikkien turnauksien MVP? Arvaatte oikein, s1mple.

Natus Vincere voitti Tukholmassa major-turnauksen ja ”The Undertaker” otti CS:GO:n arvokkaimmasta sekä suurimmasta turnauksesta itselleen MVP:n palkinnon kotiin.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Avaustapoissa s1mple jäi ratingin puolesta Virtus.Pron Mareks ”YEKINDAR” Gaļinskiksen taakse, sillä VP:n pelaajan rating näytti 1.30 ja s1mplen 1.29. Pistoolipelaajista ZywOo pitää kärkipaikkaa hallussaan.

Oleksandr pelasi omalla tasollaan vuoden ja s1mplen parhaana vuotena nähtiin räjähtäviä kohokohtia. Impact-lukemat ovat korkealla ja vaikka vastustajat olivat maailman parhaita, niin taso pysyi silti huipulla.

Majoreilla rating näyttää 1.47, impact 1.50 ja ADR 93.8.

S1mple oli kärjessä seuraavissa tilastoissa Tukholmassa:

  • Rating (1.47)
  • K/D (+106)
  • Damage diff per kierros (+31.3)
  • Kill per kierros (0.95)
  • +1 tapon kierroksia (60.2%)
  • Avaustappojen onnistuminen (71.4%)

S1mplen tilastoja katsellessa huomaa, että tasaisuus pysyi koko vuoden. Kaikista parasta kuitenkin on se, että silloin kun supertähteä tarvitsi, niin silloin kannettiin. Suurimmissa turnauksissa AK47 ja AWP lauloi.

Lähde: HLTV

S1mplen ylivoimaisuudesta kertoo se, että Denis ”electronic” Sharipov on jäänyt täysin Kostylievin varjoon. Natus Vinceren hienon vuoden takana electronic painoi kovaa duunia ja oli isoissa turnauksissa loistava. Lukemat näyttäisivät toisessa joukkueessa tähtipelaajalta. Myös 18-vuotias Valeriy ”B1T” Vakhovskiy pelasi upean vuoden, mutta suurin huomio on mennyt s1mplelle.

Vuosi 2021 oli erinomainen myös ZywOolle ja Nikola ”NiKo” Kovačille sekä Dmitry ”sh1ro” Sokoloville. Vuoden parhaan palkinto menee kuitenkin Ukrainaan ja odotus tammikuun 23. päivään on turhaa.

Kuva: BLAST

Lue myös: HLTV kokosi videolle vuoden 10 parasta CS-kohokohtaa

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!