Kommentti: Onko HAVUlla aineksia Flashpointin voittajaksi? Kaksi asiaa isossa roolissa

HAVU kohtaa perjantaina Chaos Esportsin Flashpoint-liigan puolivälierissä.

Suomalaisjoukkue HAVU pääsi hieman takaovea käyttäen mukaan Los Angelesissa järjestettävään Flashpoint-liigaan. Karsinnat menivät penkin alle, mutta kutsu turnaukseen saapui viikko ennen ensimmäisten pelejen alkua.

Joukkueelta ei odotettu kovin kauheasti, mutta HAVU on eittämättä yllättänyt kaikki suorituksillaan. Suomalaiset eivät ole hävinneet kuin ainoastaan MAD Lionsille koko turnauksen aikana.

Nyt vuorossa on pudotuspelit, jossa HAVU sai ensimmäisenä vastaan hieman vaikeuksissa olleen Chaos Esportsin.

Olisiko HAVUlla mahdollisuuksia voittaa jopa koko liiga?! Tätä varmasti ovat monet miettineet ja olen koonnut muutamat asiat, jotka tulevat vaikuttamaan HAVUn menestymiseen Flashpointissa.

Paineet on kestettävä!

HAVU ei ole ikinä ollut vastaavassa tilanteessa. Pieni joukkue Suomesta, joka on nostanut tasoaan vakuuttavasti, mutta uusi tilanne on aina uusi tilanne.

Seuraavat ottelut eivät tule olemaan helppoja ja vastus kovenee ottelu ottelulta. Joukkueen on pidettävä pää kasassa ja otettava paineista yliote.

Tässä onkin hyvä mittari, onko HAVU vielä valmis aivan kirkkaimmille areenoille.

Pelin täytyy kehittyä peli peliltä eteenpäin

HAVUn lentoa on ollut todella mielenkiintoista ja varsin tyydyttävää seurata. Joukkue kehittyy peli peliltä ja niin kuin viime ottelut ovat näyttäneet, suomalaiset ovat voittaneet ylivoimaisesti viimeisimmät kolme vastusta suoraan kahdessa kartassa.

Pudotuspeleissä tulee vastaan luultavasti MIBR, jossa pelaa kaksi kaksinkertaista major-voittajaa, ja he tietävät, miten tällaisissa tilanteissa pitää toimia.

Vaikka voittoputki jatkuisi, HAVUn on keskityttävä silti pelin parantamiseen ja virheiden minimoimiseen, sillä niitä syntyy voitoista huolimatta.

Onkin todella mielenkiintoista seurata, pystyykö HAVU kehittymään vielä paremmaksi versioksi peli peliltä.

HAVU kohtaa Chaos Esportsin perjantaina kello 20.00 Suomen aikaa.

Kuva: HAVU


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.