Kysymykset NIP:n kokoonpanon yllä jyllää jatkuvasti hurjaa kyytiä. Mitä tekee Nicolai ”dev1ce” Reedtz? Etsiikö hän uutta joukkuetta? Millä kokoonpanolla NIP pelaa majorit? Tuleeko device takaisin vasta IEM Dallasissa – tuleeko koskaan?

Fanit ovat kuumeisesti kysyneet näitä kysymyksiä jo lähes puoli vuotta, kun entinen Astraliksen ja nykyinen NIP:n tähtipelaaja on istunut penkillä henkilökohtaisten ongelmien vuoksi. Spekulaatiota devicen taukoonkin jaettiin vaikka kuinka paljon. Device itse sanoi taistelevansa henkisten ongelmien kanssa, ja on täten sivussa määrittelemättömän ajan.

PGL:n Antwerpin Major-turnaus lähestyy. NIP onnistui nappaamaan suoran Legends-paikan turnauksesta, ja osti hieman ennen RMR-karsintoja fnaticin tähtipelaajan Ludvig ”Brollan” Brolinin joukkueeseensa. Brollan korvasi Love ”phzy” Smidebrantin, joka oli tuurannut deviceä.

Viimeistään tässä vaiheessa fanit luulivat, että Brollan on merkki devicen paluusta. RMR:t piti jopa Owen ”smooya” Butterfieldin mukaan tykittää uudella kokoonpanolla, missä device olisi korvannut todennäköisesti NIP:n ruotsalaispelaaja Nicolas ”Plopski” Gonzalez Zamoran. Näin ei kuitenkaan tapahtunut.

Toiset merkit devicen paluusta fanien silmissä on ollut herran tajuttomat pelimäärät CS:n pugiplatformilla Faceitillä. Redditissä on vähän väliä julkaisuja, kuinka device on tänään pelannut 17 ottelua, ja eilen x-määrän otteluita – kaiketi hän on tulossa siis takaisin?

Toiveajattelua. Fanien suosikkipelaaja, ja mystinen tauko herättää juurikin tälläisiä reaktioita varsinkin, kun asiasta ei kommunikoida NIP:n johdon puolelta millään tavalla. Se saattaa olla yksi merkki siitä, että edes NIP:n toimistolla ei tiedetä, onko device tulossa takaisin, ja milloin näin on tapahtumassa.

Herra on kuitenkin merkitty NIP:n Major-kokoonpanon varapelaajaksi, joten mikäli hän aikoo tulla takaisin, on hän sallittu pelaamaan NIP:n rosterissa. Mikäli device korvaisi Plopskin, olisi NIP:n joukkue uskomattoman tasokas.

Vai onko device se kuuluisa isä, joka lähti lähikioskille ostamaan maitoa – eikä koskaan tullut takaisin.