Games Done Quick on kerännyt pikapelaajia ympäri maailmaa tahkoamaan suosikkipelejä läpi ennätystahtia. Samalla juhlistettiin tapahtuman kymmenvuotista taivalta.

Erityisesti yksi pikapelaaja jäi yleisön mieleen. Hän oli Fallout-pelisarjaan erikoistunut Tomatoangus, joka päätyi lopulta tahkoamaan koko pelisarjan läpi kahdessa tunnissa ja kuudessatoista minuutissa. Kaikista erikoisinta oli kuitenkin se, että hän päätyi pitämään pienen luennon kesken pelisession.

Tomatoangus oli varustautunut esitelmään jopa rekvisiitan avulla. Kahdesta kertakäyttömukista ja pahvista koottu häkkyrä kuvasi pelissä esiintynyttä bugia, jota pikapelaaja pyrki hyödyntämään läpipeluussaan. Tämä erikoinen, mutta varsin havainnollinen esitys auttoi katsojia paremmin ymmärtämään, mitä heidän silmiensä edessä tapahtui.

Tomatoangus piti luentonsa Fallout 4 -pelin alkuvideon aikana. Raikuvien aplodien jälkeen pelaaja totesi, että tällä menetelmällä hän säästi aikaa noin 40 sekunttia. Bugin selittämiseen kului kuitenkin huomattavasti enemmän aikaa. Katso koko monologi uutisen alta.

Kuva: GamesDoneQuick / Twitch / Kuvakaappaus