kioShiMa siirtyy pelaamaan Team Hereticsin riveihin! – myös muista pelaajavaihdoista huhutaan

Kaksinkertainen CS:GO Major -voittaja Fabien ”kioShiMa” Fiey on signeerattu Team Hereticsin riveihin. kioShiMa tulee korvaamaan 21-vuotiaan Jérémy “jeyN” Nguyenin, joka aikoo keskittyä opintoihin CS:GO:n sijasta.

Team Heretics on alemman taitotason joukkue, kuin missä ranskalaistähtipelaaja on aikaisemmin nähty pelaamassa. kioShiMan lisääminen joukkueeseen tulee näkymään varmasti Team Heretics:in pelaamisessa, hänen astuessaan joukkueen riveihin mukanaan suuri määrä kokemusta.

Ennen signeerausta kioShiMa pelasi muun muassa sijaisena G2 Esportsin kanssa ESL One New York 2019 -turnauksessa, jossa joukkue sijoittui neljän parhaan joukkoon. Major-voitot kioShiMalla ovat vuosilta 2014 ja 2015, joukkueiden Team LDLC sekä Team EnVyUs:in kanssa.

Myös muista pelaajavaihdoista Team Heretics:iin on huhuttu, kun CS:GO toimittaja neL twiittasi kioShiMa julkistuksen jälkeen entisen G2 pelaajan Lucas “Lucky” Chastangin korvaavan Logan ”LOGAN” Cortin, sekä entisen LDLC pelaajan David “devoduvek” Dobrosavljevićin korvaavan Gaetan “JiNKZ” Jaminin.

neL:in mukaan tulevat pelaajavaihdot pidettiin Team Heretics:in pelaajilta salassa, kun joukkue oli pelaamassa turnausta Madridissa. Pelaajien tietämättömyyttä tulevista vaihdoista ei ole kuitenkaan varmistettu.

Kuva: Team Heretics / Twitter

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.