Suomen Palloliitto on päättänyt perustaa kotimaisen e-jalkapallomaajoukkueen. Sopivia pelaajia kartoitetaan ensi kuussa järjestettävässä FIFA 19 Finnish Championship -turnauksessa. Paikkana toimii Helsingin Messukeskus ja ottelut käydään 1. helmikuuta.

Suomen Palloliitto

@Palloliitto
Suomen Palloliitto perustaa e-jalkapallomaajoukkueen ja potentiaalisia pelaajia kartoitetaan pe 1.2. pelattavassa e-jalkapalloturnauksessa.
Lue lisää turnauksesta ja ilmoittaudu nyt 14.1. alkaviin nettikarsintoihin ➡️palloliitto.fi/jalkapallouuti….
#ejalkapallo #esportsfi

Palloliiton kanssa turnausta on järjestämässä ja mahdollistamassa Telia.

Kiinnostuneet pelaajat voivat osallistua 14.-21. tammikuuta pelattaviin nettikarsintoihin. Mitään rajoituksia osallistujille ei ole, paitsi 16 vuoden ikä. Pelatuista karsinnoista yhteensä 24 pelaajaa etenee jatkoon. Tämän lisäksi kahdeksan kotimaista huippupelaajaa saa suoran kutsun finaalitapahtumaan.

Messukeskuksessa järjestettävässä finaalitapahtumassa kohtaavat yhteensä 32 pelaajaa ja alustana toimivat PlayStation 4 -konsolit. Kotimaisittain turnauksessa on tarjolla myös muhkea palkintopotti, yhteensä 5,000 euroa.

”Haluamme tehdä Suomesta maailman johtavan e-urheilumaan, jossa lajin harrastaminen on hyväksyttyä ja kilpapelaaminen maailman päälavoilla mahdollista. Tuemme tähtien nousua maailmankartalle kilpapelaamisen puolella, mutta kannustamme myös harrastelijoita pelaamaan yhdessä. On mahtavaa, että pääsemme yhdessä Palloliiton kanssa toteuttamaan kovan luokan FIFA-turnausta”, tiedottaa Niklas Segercrantz Telia Finland esports-tiimistä.

Voit ilmoittautua turnaukseen täältä.