Keskiviikon ESL:n huippuliigan pudotuspeliottelut löydät alhaalta. Kahdesta pelistä tanskalaiset ovat suosikkeja molemmissa.

Keskiviikkona pelataan pudotuspelien ensimmäisen kierrosten viimeiset ottelut ja tanskalaiset ovat paperilla suosikkeja molempiin otteluihin.

Päivän aloittaa Astraliksen ja Entropiqin kohtaaminen 16.30 alkaen. Entropiq on kolmen (3) ottelun tappioputkessa, joten itseluottamus tuskin on huipussaan. Venäläiset yllättivät A-lohkossa jättämällä taakseen G2 Esportsin, MOUZ’in, LookingForOrgin ja Fnaticin. Ainoa tappio tuli Ninjas in Pyjamasille.

Uusiutunut Astralis jäi D-lohkossa sijalle 3. Voitot heikommista joukkueista riittivät pudotuspeleihin.

Joukkueet kohtasivat viimeksi Funspark ULTI 2021 -turnauksessa ja silloin Entropiq oli parempi lukemin 2-1. Saako AWP-pelaaja Asger ”Farlig” Jensen tuotua muutoksen peliin? Astraliksen materiaali on erittäin laadukas, joten voitto pitäisi irrota.

ESL Counter-Strike

@ESLCS
Check out the graphic below to see how the #ESLProLeague playoff bracket is progressing after the first day! 🔽

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Illan lopettaa 20.00 alkava Team Liquid vs. Heroic. Tanskalaiset pelasivat loistavan alkulohkon ja kärkipaikka karkasi vasta viimeisessä ottelussa Natus Vincerelle. Heroic on edellä kartoissa, kokoonpanon materiaalissa ja formissa. Martin ”stavn” Lund on pelottavassa vireessä Liquidin kannalta.

Team Liquidin C-lohko oli helpohko ja voitot Party Astronautsista, BIG Clanista ja GODSENT’ista riittivät jatkoon. Team Liquidin AWP-pelaaja Joshua ”oSee” Ohm on ollut tilastollisesti yksi lohkovaiheen parhaista pelaajista ja isoa suorittamista vaaditaan myös nyt.

Team Liquid CS

@TeamLiquidCS
We face off against @heroicgg tomorrow in our first round of the @ESLCS playoffs.

Been working hard- time to bring home a #TLWIN

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

ESL Pro League Season 15 pudotuspelien infopaketti

  • Liiga: ESL Pro League Season 15
  • Sijainti: Düsseldorf, Saksa
  • Joukkueiden määrä: 12
  • Milloin: 5.4-10.4.
  • Palkintopotti: 823,000 dollaria
  • Järjestäjä: ESL

Kuva: ESL | Adela Sznajder

Lue myös: Natus Vincere otti puhtaan 5-0 lohkovoiton – s1mple liigan paras

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!