Keskiviikkona tapahtuu VCT-karsinnoissa! Jokaisessa ottelussa suomalainen

Keskiviikkona  tapahtuu VCT-karsinnoissa, sillä jokaisessa otteluparissa tulee pelaamaan suomalainen. Euroopan Stage 3 Challengers 2 -turnauksessa jaossa on kaksi jatkopaikkaa.

Matka kohti Berliinin Masters 3 -turnausta käy kuumana ja Euroopan ”karsinnoista” kahdeksasta joukkueesta kuusi tulee tippumaan pois ennen EMEA-alueen pudotuspelejä.

Suomalaisittain katsottavaa on jokaisessa otteluparissa, sillä Niko ”Polvi” Polvisen TENSTAR ja Team BDS kohtaavat kello 15:00. Samaan aikaan käynnistyy myös Elias ”Jamppi” Olkkosen Team Liquidin ja Team Vitalityn välinen ottelu. Liquid on normaalisti ennakkosuosikki, mutta Dom ”soulcass” Sulcasin loukkaantuminen voi muuttaa kaiken. Jos ranteessa on isoja kipuja, niin se voi vaikuttaa jättimäisesti pelaamiseen.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

18.00 nähdään Aaro ”hoody” Peltokankaan Vodafone Giants vs. Rix.GG Thunder ja Nikita ”Derke” Sirmitevin Fnatic vs. Alliance. Uudistunut Giants on isohko suosikki, mutta Rix.GG voi yllättää. Joukkueiden edellinen kohtaaminen meni 0-2 Rixille. Toisessa pelissä Fnatic on suosikki ja todennäköisin joukkue pääsemään jatkopeleihin.

EMEA-alueen pudotuspelit

Viimeinen rutistus ennen Berliinin Masters 3 -turnausta käynnistyy elokuun 12. päivä. 85,500 euron lisäksi tarjolla on neljä Masters-paikkaa ja mukana on 12 joukkuetta. Euroopasta paikan ovat lunastaneet Acend, FunPlus Phoenix, G2 Esports ja Guild Esports. Turkista Oxygen Esports ja SuperMassive Blaze. Ivy-alueelta mukana ovat Natus Vincere ja Gambit Esports.

Jaossa on vielä kaksi paikkaa Euroopasta, yksi Turkista ja yksi Ivy-alueelta.

Korjaus: Pelit alkavat keskiviikkona kello 15:00.

Lue myös: CS-konkari KennyS kokeili Valorantia – katso huvittava pätkä

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.