Oho, nyt tuli suoraa puhetta: kennyS otti kantaa Valorant-huhuihin. Ranskalainen myönsi, että huhut olivat totta ja paljasti, että Riot Games ei hyväksynyt lainaa.

CS-legenda Kenny ”kennyS” Schrub on ollut huhumyllyssä lähiaikoina. Ranskalaispelaajaa on viety Valorantiin ja erityisesti OG Esportsin riveihin.

Lue lisää: Siirtyykö kennyS OG Esportsin riveihin? Huhujen mukaan testissä

Torstaina Kenny otti asiaan virallisesti kantaa TwitLongerin avulla.

– Viime päivinä olette ehkä kuulleet huhusta, jonka mukaan siirtyisin Valorantiin. Ne olivat totta, sillä olin todellakin valmis pelaamaan VRL France -liigaa OG Esportsin kanssa. Minun piti pelata Valorantia ammattimaisesti n. kaksi (2) kuukautta lainasiirrolla G2 Esportsilta OG Esportsiin. Tällä tilaisuudella tavoitteeni oli todistaa Valorant-skenelle se mitä pystyn tekemään tässä pelissä.

– Valitettavasti Riot Games ei hyväksynyt tätä lainaa sopimussyistä, mutta en syytä ketään, se on mitä on. Haluan kiittää kaikkia ihmisiä, jotka yrittivät saada siirron tapahtumaan.

kennyS

@kennyS_
Regarding Valorant leaks

Read: tl.gd/n_1ss1ar1

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

G2 Esportsilla on kokoonpano myös Valorantissa. Kokoonpano on tuttu suomalaisille, sillä mukana pelaa Aaro ”Hoody” Peltokangas.

Lue myös: CS-legenda kennyS edustaa Ranskaa Valorant-turnauksessa! Mukana myös NBK

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!