AWP-konkari Kenny ”kennyS” Schrub on penkitetty G2 Esportsin aktiivisesta CS:GO-kokoonpanosta, kertoo espanjalaisorganisaatio.

Kenny ”kennyS” Schrub on yksi legendaarimmista CS:GO-pelaajia, jonka ura tähän mennessä on ollut vaikuttava. Nyt kuitenkin uudet tuulet puhaltavat, kun G2 päätti penkittää AWP-tarkkuuskiväärillä tuhoa tekevän ranskalaispelaajan.

25-vuotiaan tähden viimeaikaiset suoritukset ovat olleet hänen aikaisimpiinsa tuloksiin nähden huonoa katsottavaa. Viimeisen kolmen kuukauden ajalta hänen rating on 0.98, joka on tämän tason tähtipelaajalta onneton.

kennyS:n tilalle hyppää G2:n penkillä istuva Audric ”JaCkz” Jug, joka penkitettiin joulukuussa Nikola ”NiKo” Kovačin tieltä. Joukkueen rooleihin tulee myös muutoksia, sillä NiKo ottaa vastuulleen hybridiroolin, jossa hän toimii AWP-tarkkuuskiväärin että riflen voimin.

Lue lisää: G2 teki ison päätöksen: JaCkz penkitettiin NiKon tieltä!

Tiedotuksessa G2 kertoi, että kennyS lähtee etsimään uusia mahdollisuuksia. Ranskalaiskonkari etsii omien sanojensa mukaan uutta kotia ja, että hänen motivaationsa on korkealla.

G2 Esports

@G2esports
CS:GO Roster Update

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

kennyS

@kennyS_
I want to start by thankin everyone who has been really positive and supportive with me. My motivation remains the same if not slightly stronger, I intend to keep playing CS and find the right place to keep on my journey. I’m grateful for ur support, thank you and I love y’all ❤️

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuva: BeyondTheSummit