Kehittäjän mukaan League of Legendsin balanssitiimi ”korjasi” suunnitellulla tavalla toimineen kyvyn

Lähes 150 hahmoa sisältävän pelin päivittäminen ei ole helppo tehtävä, ja aina balanssitiimi ei näytä olevan täysin samalla kartalla pelin kehittäjien kanssa.

League of Legendsin viimeisimmässä päivityksessä hahmo nimeltään Lux sai yhteen kyvyistään heikennystä, kun siinä esiintynyt ”bugi” korjattiin. Hahmon ”Lucent Singularity” niminen kyky paljasti alueita myös kantomatkansa ulkopuolelta, mikä päivitystä tehneiden työntekijöiden mielestä selvästi tarkoitti sen toimivan ei-toivotulla tavalla.

Pelin vanhempi hahmosuunnittelija August ”RiotAugust” Browning yllättyikin melkoisesti, kun häneltä kysyttiin muutoksesta Twitteristä. Browningin mukaan kyseessä oli täysin suunnitellulla tavalla toiminut kyky. Hänen mukaansa laajempi näkökenttä kyvyn ympärillä teki siitä helpomman käyttää, kun oli mahdollista nähdä sen sisälle kävelevät pelaajat hieman etukäteen.

Browningin kommentin perusteella balanssitiimi ei selvästikkään ollut samalla kartalla muiden kehittäjien ja hahmon alkuperäisen suunnittelun kanssa. Tahaton ”bugikorjaus” heikensi hahmoa, joka ei ollut erityisen vahvoilla valmiiksikaan, joten toivottavasti vahinkonerffi kumotaan tavalla tai toisella myöhemmässä päivityksessä.

 

Lähde: Dotesports.com

Kuva: Riot Games.