Keanu Reeves sulatti sydämet E3-messuilla – Samalla varmistui tieto massiivisesta Cyberpunk 2077 -pelin Collector’s Editionista

Yksi lähitulevaisuuden odotetuimmista peleistä on CD Projekt RED:in Cyberpunk 2077, ja tästä syystä yleisö odotti malttamattomana lisää tietoa pelistä E3-messuilla.

Se mitä kukaan ei osannut odottaa oli Keanu Reeves, joka esiintyi pelin trailerilla. Vielä suurempana yllätyksenä tuli se, että elokuvatähti käveli lopulta itse ilmielävänä lavalle.

Roolitus oli mitä ilmeisemmin nappivalinta, sillä lähetyksen jälkeen verkko räjähti Reevesia ylistävistä kommenteista. Parhaiten yleisön ilahtuneen yllättyneitä tuntoja kuvasi yleisöstä ”You’re breathtaking!” huutanut henkilö, johon Reaves puolestaan vastasi ”You’re breathtaking! You’re all breathtaking!”

Nyt CD Projekt on ilmoittanut lahjoittavansa yllättävän kohteliaisuuden laukoneelle katsojalle ilmaisen kappaleen Cyberpunk 2077 -pelistä.

Samalla tulevasta pelistä julkistettiin myös varsin näyttävä Collector’s Edition, jonka mukana tulee monenmoista peliin liittyvää oheistuotetta.

Lähde: Eurogamer