Sellonaukiolla järjestetään 20.-22.2. pelitapahtuma, jossa pelaajat pääsevät koettelemaan kykyjään toisiaan vastaan Fortnite-turnauksessa. Varsinainen finaali käydään perjantaina 22.2.

Sellon ja Ultimate Ability Entertainmentin yhdessä organisoima tapahtuma kerää paikalle myös mielenkiintoisia vieraita. Selloon saapuvat sellaiset somekuuluisuudet, kuin Scouppi, KODA ja HerrTossa.

Tapahtumassa käydään lisäksi paneelikeskustelu kilpapelaamisesta. Keskustelussa pohditaan sitä, miten nuorille voisi tarjota mahdollisuuksia lähteä helpommin mukaan e-urheilutoimintaan.

Paneelin keskustelijoina ovat kulttuuri- ja urheiluminsiteri Sampo Terho, Väestöliiton nuorisolääkäri Miila Halonen ja Helsingin pelitoimenjohtaja Hannes Pasanen. Keskustelua ohjailee Thomas Tontchev.

Mikäli et pääse tuolloin paikanpäälle, voit seurata tapahtumia myös YouTuben tai Twitchin kautta. Molemmat kanavat ovat Ultimate Ability Entertainmentin omia.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli