Kauhupeli Amnesia: The Dark Descent saa lokakuussa jatko-osan – katso uusi traileri!

Hittikauhupeli Amnesia: The Dark Descent saa lokakuussa uuden jatko-osan. Julkaisupäivä tulevalle Amnesia: Rebirth -pelille paljastettiin tiistaina uudessa pelinkehittäjien julkaisemassa trailerissa.

Frictional Gamesin pelinkehittäjä Thomas Grip on kertonut Rebirthin olevan suora jatko-osa sarjan ensimmäiselle Amnesia: The Dark Descent -pelille, mutta tällä kertaa pelaaja tiputetaan keskelle Algeriaa kummittelevan linnan sijaan. Peli seuraa Tasi Trianon tarinaa ja trailerista päätellen häntä jahtaa jokin.

Tälläkin kertaa peliä pelataan ensimmäisessä persoonassa, joka lisää pakokauhun tunnetta ja tuo pelaajalleen kylmiä väreitä paetessaan vielä toistaiseksi tuntemattomalta hirviöltä. Pelinkehittäjien mukaan Rebirth tähtää vaikuttamaan pelaajaansa enemmän kuin vain kauhuresponssien tasolla ja kuten sarjan aikaisemmissakin peleissä, ainut tapa selviytyä on paeta ja piiloutua.

Amnesia: Rebirth julkaistaan PC:lle ja PlayStation 4 -konsolille 20. lokakuuta 2020. Pelin uuden trailerin voit katsoa uutisen alusta löytyvästä videosta.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.