Joseph ”Mang0” Marquez bannattiin Twitchistä kolmeksi päiväksi ”seksuaalisen sisällön” takia.

Cloud9:n riveissä pelaava Smash Melee -ikoni Joseph ”Mang0” Marquez bannattiin Twitchistä 29. maaliskuuta ”seksuaalisen sisällön” takia.

Syynä oli Mang0n edellisessä striimissä nähty tilanne, jossa tämä niin sanotusti ”kuivaharjoitteli” animenukkensa kanssa.

Humalainen Mang0 nähtiin ”kuivaharjoittelemassa” animenukkensa kanssa:

– Bannattu Twitchistä kolmen päivän ajaksi ”seksuaalisen sisällön” takia. V*ttu mikä vitsi, twiittasi Mang0 bannejaan kritisoiden.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös monien kommentoijien mielestä Twitch oli hyvin kaksinaismoralistinen päätöksessään bannata Mang0, sillä sivuston Just Chatting -osio tarjoaa katsottavaksi hyvinkin paljaspintaista sisältöä.

Myös Mang0 jakoi ensimmäisen twiittinsä jälkeen MsBananasin twiitin, jossa tämä ihmetteli, mitä alun perin videopelien ympärillä pyörivälle sivustolle on tapahtunut, rajapintaa hipovan NSFW-sisällön määrän jatkaessa kasvuaan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jokainen voi kuitenkin tehdä asiasta omat johtopäätöksensä ja päättää itse, oliko Twitchin päätös bannata Mang0 kaksinaismoralistinen, kun vertaa hänen tekoaan sivustolla olevaan poreammeiden täyteiseen ”Just Chatting” -sisältöön, jossa striimaajan bikinit vaihtuvat tilaajatavoitteiden rikkoonnuttua.

Oli miten oli, ei Mang0n tarvitse kärsiä bannejaan kuin vain kolmen päivän ajan. Kuitenkin jatkossa – mikäli pysyvät bannit eivät ole osa hänen tulevaisuuden suunnitelmiaan – joutuu hän tekemään kuivaharjoittelunsa kameroilta piilossa.

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.

Artikkelikuva: Robert Paul