Kaivaako EA vielä yhden ässän hihasta FIFA-pelaajille? Siltä on alkanut vaikuttamaan. FUT Watch jakoi tietoa Twitteriin tulevista palkinnoista.

FIFA 21:n Ultimate Team -pelimuodossa on alkanut tapahtumaan, että EA saa pidettyä pelaajat joukussa vielä elokuussa. Datamainaaja FUT Watch julkaisi maanantaiaamuna kuvan, joka voi saada virtuaalijalkapallon ystävät pelaamaan vielä elokuussa. Todennäköisesti luvassa on Icon Swaps 4, sillä FUT Watchin kuvan palkinnot ovat sen verran tasokkaat: +94 arvoinen Icon Moments hyökkääjä/keskikenttäpelaaja ja vähintään 95 arvoinen Icon Moments -pelaaja.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

94+ Icon Moments hyökkääjä/keskikenttäpelaaja

Jos lähdetään avaamaan vaihtoehtoja, niin ensimmäisenä hyökkäyksessä katseet kiinnittyvät kahteen brasilialaiseen: Ronaldo ja Pele. Tämän jälkeen kahteen hollantilaiseen: Ruud Gullit sekä Johan Cruyff. Keskikentällä tarjolla on Ronaldinhoa, Diego Maradonaa ja Zinedine Zidanea.

Huonoimmasta päästä löytyy Xavier Hernández eli Xavi, Lothar Matthäus, Roberto Baggio, Marco Van Basten ja Thierry Henry.

+95 Icon Moments

Tämä on yksi FIFA 21:n parhaista mahdollisuuksista saada pelin parhaita kortteja joukkueeseen. Mukana on vain 10 erilaista korttia ja huonoimmat ovat venäläinen maalivahti Lev Yashin, Unkarin Ferenc Puskas ja brasilialainen Garrincha. Tämän kolmikon jälkeen aletaan puhumaan yli miljoonan kolikon pelaajista ja nimilista on täynnä pelin kirkkaimpia legendoja.

  • 99 – Pele [CF]
  • 98 – Diego Maradona [CAM]
  • 97 – Ronaldo [ST]
  • 97 – Zinedine Zidane [CAM]
  • 95 – Johan Cruyff [CF]
  • 95 – Ronaldinho [CAM]
  • 95 – Ferenc Puskas [ST]
  • 95 – Lev Yashin [GK]
  • 95 – Paolo Maldini [CB]
  • 95 – Garrincha [RW]

Kymmenestä pelaajasta kahdeksan on vahvistus hyökkäyspäähän, mutta mukaan mahtui yksi kaikkien aikojen parhaista puolustajista: Paolo Maldini. Koko uransa AC Milania edustanut legenda on saanut timanttisen kortin peliin. Puolustus 98, nopeus 88 ja fyysisyys 87 tekee hänestä muurin.

Ainoa maalivahti on toinen seuralegenda, sillä ”Musta hämähäkki” pelasi koko uransa FK Dynamo Moskovassa. Lev Yashin on maailman huippua, kun vertaillaan torjuttuja rangaistuspotkuja ja pelattuja nollapelejä.

Icon Swaps 4 -promoa on huhuiltu alkavan mahdollisesti jo maanantaina 9. elokuuta – tai vähintään samalla viikolla. Jos kyseessä ei ole Icon Swaps, niin sitten SBC-tehtävistä tulee löytymään erittäin kallista rakennettavaa.

Icon Swaps saa pelaajat suorittamaan erilaisia tehtäviä ja palkintona on poletteja, joiden avulla voi lunastaa palkintoja ilmaiseksi.

Lue myös: Mitä ihmettä? Kiinalainen yritys on julkaisemassa Valorantin kopion puhelimelle

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!