Dota 2 maailmassa tapahtuu kummia, sillä nyt näyttää oikeasti siltä, että jumalan paluu on tapahtumassa. [Kuva/Image: OG Esports]

OG Esportsin kanssa back-to-back The International turnaukset voittanut Anathan ”ana” Pham – The God of Dota, on ilmeisesti tekemässä paluun pro skeneen T1 joukkueen jäsenenä. Dota 2 jumalana tunnettu 22-vuotias australialainen eläköity ammattiuraltaan kesäkuussa 2021, mutta kilpailuvietti näyttäisi heränneen jälleen ja paluu pelikentille on ilmeisesti käymässä toteen.

Lue myös: Näin BLAST Premier Spring lohkovaihe meni – uudet pelaajat ottivat roolia

Reddit Dota 2

@redditdota2
T1.@anadota99 Confirmed by @kukudota Stream - /u/Anxious_Outside7197 redd.it/shnvrr #dota2

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

T1 Dota 2 joukkueen kapteeni Carlo ”Kuku” Palad vilauttu vahingossa kesken streaminsa aikana päättyneen ottelun end screenin, jossa joukkueen viidentenä pelaaja oli Pham. Vilkaisu ana:n Steam profiiliin kertoo myös siitä, että viimeisen parin viikon aikana herralle on Dota maistunut, sillä pelitunteja on liki 200. Edelliset ladder pelit ana on pelannut kaksi kuukautta sitten omalla tilillään, joka myös viittaisi siihen, että Pham on ollu scrimaamassa T1 joukkueen kanssa todella ahkerasti viimeiset viikot.

Leakatussa scrimissä ana näyttäisi korvanneen thaimaalaisen Nuengnara ”23savage” Teeramahanonin. Mikäli tämä pitää paikkaansa vaikuttaisi T1 olevan entistä vahvempi ja samalla hetkellä siitä tulisi ehdottomasti yksi Kaakkois-Aasian mielenkiintoisimmista joukkueista. Pham on ollut Dota 2, ja eritoten OG fanien lempipelaajia jo teini-ikäisenä, jonka myötä voi odottaa SEA DPC kauden länsimaisten katsojamäärien nousevan.

T1 Dota 2 joukkueen mahdollinen uusi kokoonpano:

  1. Anathan ”ana” Pham
  2. Karl ”Karl” Baldovino
  3. Carlo ”Kuku” palad (Kapteeni)
  4. Kenny ”Zepher” Deo
  5. Matthew ”Whitemon” Filemon

Lue myös: Aleksib ja G2 palaa pelikentille tällä viikolla – Katso otteluohjelma ja otteluiden alkamisajat

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!