Sonyn ja Microsoftin lähentyessä uusien PlayStation 5 ja Xbox Series X -konsoleiden julkaisua, monet miettivät: ”Voiko nykyisiä lempipelejä pelata myös uuden sukupolven konsoleilla?”

PlayerUnknow’s Battlegroundsin kohdalla vastaus on kyllä. Eurogamer haastatteli vuoden alussa PUBG:n pelinkehittäjä David Curdia, joka antoi ymmärtää uusien konsolien olevan pelille vain positiivinen asia.

– Uusien konsolien saapuminen on mahtava juttu, sillä se sallii meidän lisätä peliin lisää asioita. Onneksemme, emme tee siirtoa Game Boy Color -käsikonsolista, koska silloin minua huolestuttaisi, Curd kertoo haastattelussa.

– Uuden sukupolven konsolit mahdollistavat pelikokemuksen olevan lähempänä PC-versiota, tarkkojen grafiikoiden ja äänikorttiensa takia. En halua kuulostaa kliseiseltä, mutta olen innoissani uusille konsoleille kehittämisestä, hän jatkoi.

Näyttää siis siltä, että monien suosikki battle royale siirtyy myös uuden sukupolven konsoleille, ja pelikokemuksen pitäisi sen myötä vain parantua.

Lue myös: Twitch-striimaajan elämä muuttui sekunnissa – sai 147 000 euron lahjoituksen

PUBG: BATTLEGROUNDS

@PUBG
Season 8 is now live! Drop into the newly reworked island of Sanhok with brand new locations, new ways to loot up, and more! #PUBG8

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r