JuGi teki päätöksen pelaajauransa jatkosta – jopa Valorantiin vaihto oli tanskalaisen ajatuksissa!

© Kuva: StarLadder

Astraliksen riveissä hetken aikaa pelannut Jakob ”JUGi” Hansen on nyt vapaa agentti, joten hän odottelee uusia tarjouksia organisaatioilta.

Kesäkuun ajan Astraliksen kokoonpanoa paikannut Jakob ”JUGi” Hansen kertoi Twitterissä draamankaaren koko pelaajaurastaan. Heinäkuun lopulla JUGi korvattiin MAD Lionsista Astralikseen siirtyneellä Lucas ”Bubzkji” Andersenilla.

Siirron jälkeen JUGi mietti tulevaisuuden suunitelmiaan, mutta loppujen lopuksi hän päätyi jatkamaan pelaajauraansa CS:GO:n parissa.

– Olen pitkään spekuloinut tulevaisuuttani. Minulla oli ajatuksia vaihtaa Valorantiin. Pelasin sitä paljon ja luulen, että olin siinä melko hyvä, mutta se ei ole lainkaan sama. Kaikki rakkauteni ja intohimoni on CS:GO:ta kohtaan ja olen enemmän kuin valmis näyttämään sinulle, että vanha JUGi on tullut takaisin hyvässä kunnossa, JUGi kirjoitti Twitlong –postauksessa.

Lopuksi JUGi kertoi olevansa valmis vastaanottamaan tarjouksia sekä Euroopasta että Pohjois-Amerikasta, mutta hän haluaisi tällä kertaa pelta AWP-roolia.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.