Joona ”Serral” Sotala nousi puhtain lukemin oman lohkonsa kärkeen – Kaksinkertainen StarCraft 2 -maailmanmestaruus on nyt käden ulottuvilla

StarCraft 2 WCS Global Finals -turnauksen lohkovaihe saatiin taputeltua tänä aamuna nippuun. Suomalaisesta perspektiivistä kauden huipentava turnaus on alkanut erinomaisesti, sillä ENCE:n tähtipelaaja Joona ”Serral” Sotala on noussut Glabal Playoffs -vaiheessa B-lohkon suvereeniksi voittajaksi täysin puhtain lukemin.

B-lohkossa Sotala kohtasi ensin etelä-korealaisen Kim ”Stats” Dae Yeobin ja tämän jälkeen kaatui myös kiinalainen Li ”TIME” Peinan. Tämä tarkoittaa sitä, että suomalainen pelaaja jatkaa matkaansa seuraavaksi Kaliforniaan, jossa kisa huipentuu BlizzConissa järjestettäviin pudotuspeleihin.

Sotala on pelin hallitseva mestari, joten hän kisaa turnauksessa ennakkosuosikin mantteli harteillaan. Kisasta on tulossa kova, sillä WCS Global Finals -turnauksessa on jaossa kaikkiaan 700 000 dollaria, josta voittaja kuittaa itselleen 210 000 dollaria. Tapahtuman pudotuspelit alkavat puolestaan viikon päästä 1. marraskuuta.

Kuva: Helena Kristiansson / Blizzcon SC2


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.