tanskalainen Dota 2 ammattipelaaja Johan ”n0tail” Sundstein julkaisi tänään eräänlaisen tiedotteen TwitLonger-viestinä omista tulevaisuuden suunnitelmistaan. Moni viestin nähnyt kauhistui, oliko n0tail jättämässä OG:n?

Dota 2 joukkue OG on ollut varsinaisessa vuoristoradassa viimeisen vuoden aikana. Vuoden 2018 kausi ei vaikuttanut sujuvan kovinkaan kummoisesti, mutta kaikkien yllätykseksi tiimi kaappasikin itselleen The International -mestaruuden ja kymmenien miljoonien palkintopotin.

Vuoden 2019 kausi ole ollut myöskään helppo. Anathan ”ana” Pham jäi määrittelemättömän pitkälle tauolle joukkueesta, mikä on aiheuttanut OG:lle ongelmia. Tämän takia n0tailin viesti herätti pelkoa joukkueen fanien keskuudessa.

Kuitenkin viestistä selviää jotain muuta: n0tail kertoo suhteestaan peliin ja sen suuresta merkityksestä itselleen. Viestissään hän ilmaisee miten uskomattoman tärkeä osa Dota on hänen elämäänsä ja miten TI mestaruus muutti kaiken.

”DotA means so much to me, it’s like the stepping stone into life that I didnt know I needed. It’s a mirror into the soul, it’s a language in itself and it has roots that extend deep into human nature. Thinking about the absolute beauty I’ve seen over the years make me choke up.” Johan ”n0tail” Sundstein.

Viestissään n0tail kertoo harkinneensa pelin lopettamista ja hän paljastaa aikovansa tulevaisuudessa tehdä jotain muutakin Dotan lisäksi. Tästä huolimatta n0tail on tullut siihen lopputulokseen, että aikoo jatkaa pelin parissa niin kauan kuin tuli hänen sisällään jatkaa palamista.

Tanskalainen ammattipelaaja kertoo, että hän aikoo keskittyä myös asioihin, joita ei voi pelin parissa kehittää, kuten Dotan ulkopuolisiin ihmissuhteisiin.

Lopuksi n0tail lausuu kiitoksen kaikille läheisilleen ja niille jotka toimivat pelin taustalla:

”I would like to thank my team, they know I love them but can never say it enough.
The people who cared for me and helped me even when I can’t repay their time spent on me.
Everyone reading this, if you support us or the game and help make dreams come true thank you ❤️.
A huge thanks to Icefrog and the team behind DotA, from the bottom of my heart thank you for enlightening my life.” Johan ”n0tail” Sundstein.

Lähde: TwitLonger

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli