Jamppi debytoi Liquidin riveissä – heti kovan paikan edessä!

Jamppi debytoi Liquidin riveissä tänään kello 20.00 alkaen, kun Team Liquid aloittaa urakkansa Valorant Champions Tour -karsinnoissa.
© Kuva: ENCE

Jamppi debytoi Liquidin riveissä tänään kello 20.00 alkaen, kun Team Liquid aloittaa urakkansa Valorant Champions Tour -karsinnoissa.

Suomalainen entinen CS:GO-tähti ja nykyinen Valorant-pelaaja Elias ”Jamppi” Olkkonen siirtyi ENCEn CS:GO-joukkueesta viime viikolla Team Liquidiin pelaamaan Valorantia.

Lue lisää: Jamppi siirtyy ENCEstä Team Liquidin riveihin – samassa joukkueessa CS:stä tunnettu ”Headshot Machine”!

Jamppi ja Team Liquid aloittaa ottelut Euroopan Valorant Champions Tour -turnauksen avoimissa karsinnoissa, jossa on mukana muun muassa Aaro ”hoody” Peltokankaan edustama Giants Gaming, Jesse ”JESMUND” Terävän HSDIRR ja kokonaan suomalaisista koostuva Animel.

Lue myös: Suomalainen Valorant-joukkue kaatoi hoodyn huippukokoonpanon – seuraavana vastassa Euroopan ykkönen!

Tällä viikolla jaetaan viimeiset neljä paikkaa Euroopan Valorant Champions Masters -turnaukseen, jossa yhteensä kahdeksan joukkuetta kilpailevat huikeasta 150 000 dollarin palkintopotista.

Liquid, Giants Gaming, HSDIRR ja Animel aloittavat turnauksen avoimien karsintojen toiselta kierrokselta, ja turnauksessa on mukana yhteensä 256 joukkuetta. Kaikista joukkueista 32 parasta etenee turnauksen ”pudotuspeli” karsintoihin, jonka jälkeen on edessä vielä Play-in -vaihe ja Valorant Champions Tour -pääturnaus. Itse pääturnauksesta neljä parasta joukkuetta etenevät Valorant Champions Masters -turnaukseen.

Avoimien karsintojen kaavioita ei ole vielä arvottu, mutta kaikki kaavion ensimmäiset ottelut alkavat kello 19.00. Otteluiden livelähetyksistä ei ole kirjoitushetkellä tarkempaa tietoa, mutta päivitämme artikkeliin linkin, mikäli Liquidin ottelu striimataan.

Turnauskokonaisuuden tarkemmat tiedot löydät täältä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.