IEM Katowicen hallitseva mestari hävisi avausottelun Ninjas in Pyjamasille, joka pelaa tuuraajan kanssa, sillä tähtipelaaja Nicolai ”dev1ce” Reedtz on sivussa.

IEM Katowice 2021:n voittanut Gambit koki nykyisen vuoden Katowicen turnauksessa avausottelussa yllättävän tappion Ninjas In Pyjamasille. NiP voitti venäläisjoukkueen 2-1 ja aloitti lohkovaiheen erinomaisesti. Gambit joutuu hakemaan vauhtia alemmasta kaaviosta eikä virheille ole enää varaa.

NIP CS

@NIPCS
GOD TIER VETO - GOD TIER GAME

GG's @GambitEsports

#IEM | #GONINJAS

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

HLTV:n maailmanlistan toisena istuva Gambit lähti taistoon neljän (4) ottelun voittoputkessa, mutta edellisistä otteluista on kulunut viikkoja.

Akatemiajoukkueesta nostettu Love ”phzy” Smidebrant yrittää täyttää Nicolai ”dev1ce” Reedtzin saappaita ja viimeisessä kartassa hän teki hyvää työtä asian suhteen.

Kartoiksi joukkueet valitsivat Ancientin, Vertigon ja Overpassin. Ancientissa Gambit johti 11-4, mutta Hampus ”hampus” Poserin hyvien otteiden saattelemana NiP teki comebackin voittaen 13-16.

Lue myös: Natus Vinceren kapteenilla todettu koronavirus – S1mple: ”Olen shokissa”

Vertigossa ruotsalaiset voittivat molemmat pistoolikierrokset, mutta koko kartta meni venäläisten hyväksi 16-11. Sergey Ax1Le Rykhtorov oli hyvässä vireessä 25 tapon kanssa. Myös Dmitry ”sh1ro” Sokolov onnistui mukavasti.

Sh1ro jätti selvästi kaiken Vertigoon, sillä Overpassissa hän oli tilastollisesti koko kartan heikoin lenkki. Ei Ax1Lekaan erityisen kovassa tikissä ollut, sillä hän sai vain yhden tapon koko T-puolella ratingin jäädessä 0.22. Vain Vladislav ”nafany” Gorshkov sai huonomman ratingin: 0.19.

Akatemiajoukkueesta nostettu phzy ja Fredrik ”REZ” Sterner latoivat hyvät näytöt pöytään ja auttoivat joukkueen voittoon lukemin 9-16. Ensimmäinen puolisko oli tasainen, mutta CT-puolella NiP meni menojaan.

Reziltä nähtiin kaunis clutchi 1hp:n kanssa.

Ninjas in Pyjamas kohtaa seuraavaksi Virtus Pron. Pelin on tarkoitus käynnistyä perjantaina kello 20.30. Ottelun voittaja etenee pudotuspeleihin Spodek Arenalle.

Katowicen infopaketti

  • Turnaus: IEM Katowice 2022
  • Sijainti: Katowice, Puola
  • Joukkueiden määrä: 24
  • Milloin: 15.2-27.2.
  • Palkintopotti:1 000 000 dollaria
  • Järjestäjä: ESL
  • Fantasy-peli: HLTV
  • Otteluohjelma: Tässä
  • Striimit: ESL TV A ja ESL TV B

Kuva: DreamHack

Lue myös: Tältä kuulosti kommunikointi m0NESYn upean 1vs4 clutchin aikana

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!