StarCraft 2:sen lohkopelien myötä nähdään Katowicen turnauksen ainoa suomalaispelaaja.

Puolassa pelattava IEM Katowice on jo hyvässä vauhdissa, mutta StarCraftin osalta lohkovaiheen matsit ovat alkaneet vasta tänään. Samalla lavalla saadaa vihdoinkin myös suomalaisedustusta, kun ENCEn riveissä pelaava suomalainen huipputähti Joona ”Serral” Sotala aloittaa pelinsä.

D-lohkossa pelaava Serral aloittaa pelinsä tänään illalla 18.15 Suomen aikaa. Tuttuun vaatimattomaan tapaansa hän kertoi ENCEn julkaisemassa haastattelussa ”olevansa melko luottavainen pääsevänsä lohkosta jatkoon”, sillä on omien sanojensa mukaan harjoitellut runsaasti. Lohkonsa vastustajista hän mainitsi erityisesti Korealaiset Jun ”TY” Tae Yangin ja Kim ”sOs” Yoo Jinin, joiden päihittämiseen suomalainen on harjoittelussaan erityisesti keskittynyt.

ENCE

@ENCE
SC2 || "I'm pretty confident I'll make it out of the group, I have been practicing a lot!"

@ENCE_Serral starts his run at #IEM Katowice today! He will play in Group D with Cure 🇰🇷, TY 🇰🇷, sOs 🇰🇷, Lambo 🇩🇪 and Hurricane 🇰🇷

Coverage 📺 ence.gg/article/iem-ka…

#EZ4ENCE

Serral toivoi myös fanien saapuvan sankoin joukoin striimin äärelle seuraamaan pelejä, sillä viikonlopun matsit pelataan kokonaan ilman yleisöä. Tapahtumanjärjestäjät olivat jo aiemmin kertoneet varautuneensa koronaviruksen aiheuttamaan terveysuhkaan, mutta paikallinen johto kielsi viikonlopun yleisötapahtumien järjestämisen viruksen leviämisen pelossa.

LUE MYÖS: ESL:ltä toimenpiteitä IEM Katowice -turnaukseen – katsojat tarkastetaan koronavirus tartuntojen takia

CS:GO:n osalta IEM Katowice jo täydessä vauhdissa ja edennyt pudotuspeleihin asti, ja jos matsit ovat menneet ohi niin tuloksia löytyy päivittäin sivustoltamme. Alta voit myös tarkistaa aikataulut kynärin suhteen:

LUE MYÖS: Katsojan opas: IEM Katowice 2020 – katso turnauksen tiedot ja aikataulut täältä!

Eurheilu.org on myös Discordissa! Keskustele turnauksen peleistä ja löydä peliseuraa: discord.gg/znGMa7r

 

Kuva: Arttu Kokkonen / ASMSUMMER 2019.