Tällä viikolla pelattiin yksi vuoden arvostetuimmista turnauksista. IEM Katowice -turnauksessa pelasi 16 kovaa CS:GO-joukkuetta, joista Natus Vincere pääsi juhlimaan voittoa.

Natus Vincere päätyi finaaliin, kun joukkue murskasi semifinaalissa maailman ranking ykkösen, Astraliksen, suoraan kahdessa kartassa.

Finaalissa Natus Vinceren vastustajaksi tuli huikean vireen löytänyt G2. Joukkue oli ennen tätä iltaa 13 ottelun voittoputkessa.

Finaali pelattiin paras viidestä -formaatissa. Natus Vincere käveli G2:n yli ensimmäisessä Nuke-kartassa 16-4. Toisena pelattiin itse Natus Vinceren valitsema Dust 2, joka oli ensimmäistä karttaa tasaisempi. Natus Vincere vei toisen kartan nimiinsä lukemin 16-13.

Kolmannessa kartassa Natus Vincere jatkoi siitä, mihin Nukessa jäivät. Joukkue tuhosi vastustajat kierros kierrokselta. Keltapaidat hoitivat Miragessa G2:n lukemin 16-2.

Näin Natus Vincere voitti koko turnauksen ja lunasti huikeat 250 000 dollaria. G2 joutui tyytymään 100 00 dollarin siivuun 500 000 dollarin palkintopotista.

Katso alhaalta ottelun parhaimmat palat!

Egor ”flamie” Vasilevin ässä, joista kolme kranaatilla:

Nemanja ”nexa” Isakovićin 4k:

Flamien huikea 4k rampilla:

nexan 1vs3 clutch:

Eurheilu.org on myös Discordissa! Keskustele turnauksen peleistä ja löydä peliseuraa: discord.gg/znGMa7r

Kuvalähde: ESL_csgo (Twitch)