Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtaman OG:n huikea comeback tuotti joukkueelle 2-1-voiton ja samalla paikan pudotuspeleihin cs_summit 7 -turnauksessa.

Cs_summit 7 -turnaus jatkui OG:n osalta torstaina, kun vastaan asettui ennen aiemmin tällä viikolla kohdattu Dignitas.

OG aloitti Infernon erinomaisesti, joka näkyi puolenvaihdossa. T-puolelta aloittanut kansainvälinen joukkue johti ottelua 11-4, mutta Dignitas ei luovuttanut. Ruotsalaisjoukkue nousi 11-4 tappioaseamasta tasoihin ja ohi. Lopulta OG ei onnistunut saamaan yhtäkään CT-kierrosta, joten ensimmäinen kartta kirjattiin Dignitakselle lukemin 16-11.

Seuraavana vuorossa oli Dignitaksen valitsema Train. OG ja Dignitas kohtasi aiemmin tällä viikolla juurikin Trainissa, jolloin Aleksib:n johtama joukkue oli aivan ahdingossa. Maanantaina Dignitas tuhosi OG:n lukemin 16-3, mutta tänään oli uusi päivä.

CT-puolelta aloittanut OG pelasi kohtalaisen puolustuspuolen, joka kirjattiin joukkueen eduksi lukemin 8-7. Hyökkäyspuolelle siirtynyt OG onnistui pitämään johtoasemansa kartan loppuun asti, jonka seurauksena OG naulasi kartan itselleen lukemin 16-12 ja samalla tasoitti ottelun 1-1:een.

Ratkaisevana karttana nähtiin Dust 2. Dignitas aloitti CT-puolen valoisasti, kun puolisko kirjattiin heidän eduksi lukemin 9-6. OG otti pistoolikierrokset nimiinsä, mutta sen jälkeen Dignitas meni omia menojaan. Dignitas eteni jopa 15-11 johtoon, mutta Aleksib kokosi joukkueensa ja palasi takaisin peliin mukaan. Ottelu eteni aina jatkoajalle saakka ja ensimmäisen jatkoajan jälkeen OG juhli 2-1-karttavoittoa, kun Dignitas kaatui Dust 2:ssa lukemin 19-16.

OG jatkaa turnauksen parissa lauantaina, jolloin pudotuspelit alkavat. Pudotuspelivastuksesta ei ole vielä varmaa tietoa.

OG Counter-Strike

@OGcsgo
PLAY-OFFS 🔥

Your pew pew boys are truly back in town!

What a comeback.

GGs @dignitas, we had two amazing series.

#DreamOG | #cssummit

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.