Huikea comeback toi OG:lle pudotuspelipaikan – Dignitaksen paketti ei pysynyt lopulta kasassa!

© Kuva: BLAST

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtaman OG:n huikea comeback tuotti joukkueelle 2-1-voiton ja samalla paikan pudotuspeleihin cs_summit 7 -turnauksessa.

Cs_summit 7 -turnaus jatkui OG:n osalta torstaina, kun vastaan asettui ennen aiemmin tällä viikolla kohdattu Dignitas.

OG aloitti Infernon erinomaisesti, joka näkyi puolenvaihdossa. T-puolelta aloittanut kansainvälinen joukkue johti ottelua 11-4, mutta Dignitas ei luovuttanut. Ruotsalaisjoukkue nousi 11-4 tappioaseamasta tasoihin ja ohi. Lopulta OG ei onnistunut saamaan yhtäkään CT-kierrosta, joten ensimmäinen kartta kirjattiin Dignitakselle lukemin 16-11.

Seuraavana vuorossa oli Dignitaksen valitsema Train. OG ja Dignitas kohtasi aiemmin tällä viikolla juurikin Trainissa, jolloin Aleksib:n johtama joukkue oli aivan ahdingossa. Maanantaina Dignitas tuhosi OG:n lukemin 16-3, mutta tänään oli uusi päivä.

CT-puolelta aloittanut OG pelasi kohtalaisen puolustuspuolen, joka kirjattiin joukkueen eduksi lukemin 8-7. Hyökkäyspuolelle siirtynyt OG onnistui pitämään johtoasemansa kartan loppuun asti, jonka seurauksena OG naulasi kartan itselleen lukemin 16-12 ja samalla tasoitti ottelun 1-1:een.

Ratkaisevana karttana nähtiin Dust 2. Dignitas aloitti CT-puolen valoisasti, kun puolisko kirjattiin heidän eduksi lukemin 9-6. OG otti pistoolikierrokset nimiinsä, mutta sen jälkeen Dignitas meni omia menojaan. Dignitas eteni jopa 15-11 johtoon, mutta Aleksib kokosi joukkueensa ja palasi takaisin peliin mukaan. Ottelu eteni aina jatkoajalle saakka ja ensimmäisen jatkoajan jälkeen OG juhli 2-1-karttavoittoa, kun Dignitas kaatui Dust 2:ssa lukemin 19-16.

OG jatkaa turnauksen parissa lauantaina, jolloin pudotuspelit alkavat. Pudotuspelivastuksesta ei ole vielä varmaa tietoa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.