Natus Vinceren pelaaja Oleksandr ”s1mple” Kostyliev on jälleen jäähyllä Twitchistä, mutta se ei ole estänyt huijareita esittämästä ukrainalaispelaajaa sivustolla.

Huijarit ovat esittäneet s1mpleä useita kertoja ukrainalaispelaajan bannien jälkeen. Striimit ovat naamioitu näyttämään mahdollisimman paljon s1mplen striimiltä, ja niissä ilmoitetaan hänen pitävän 10 000 dollarin skini-arvonta.

LUE LISÄÄ: S1mple joutui taas jäähylle Twitchistä – vastasi Twitterissä yhteistyön lopettamisella

Jos katsojat erehtyvät klikkaamaan striimien linkkejä, heidät ohjataan kirjautumaan Steam-palvelua muistuttavalle sivustolle. Jos erehdyt laittamaan sivustolle kirjautumistietosi, voit sanoa CS:GO-skineillesi hyvästit, huijareiden tyhjentäessä tilisi.

Vaikka Twitch on yrittänyt saada kaadettua huijausyritykset mahdollisimman nopeasti, ilmaisi s1mple ärtymyksensä Twitterissä.

Sasha

@s1mpleO
I see my live fake profiles on twitch scamming people everyday, wtf? Isn’t it your responsibility to protect your own people?

Jos törmäät Twitchissä vastaavanlaisiin huijausyrityksiin, on parasta ilmoittaa siitä välittömästi sivuston ylläpitoon, jotta striimi saataisiin alas mahdollisimman nopeasti.

LUE MYÖS: BOTCastin toinen jakso nyt kuunneltavissa! Aiheina ENCE puhetta + OG:n kokoonpano lähellä julkistamista? Ninjas in Dignitas?

Lähteet: Dexerto, Kuva: Natus Vincere