Pariisin Disneyland on yksi Euroopan suurimmista turistikohteista ja nyt huhutaan, että elämyspuistossa järjestetään tulevana kesänä Dota 2:n Major-turnaus.

Huhumylly lähti liikkeelle, kun Esports Insider sai tietoa avoimesta virasta, johon kuului ”Dota 2 Major Paris” -tapahtuman markkinointi. ESI otti yhteyttä ilmoituksen tehneeseen tahoon, joka vahvisti, että Pariisi saa oman Major-turnauksen kyseiseen peliin. Lähteen mukaan varsinainen paikka turnaukselle on Disneyland ja turnauksen järjestävä taho on Mars Media.

Tämä huhu on mahdollisesti totta, sillä kaksi major-turnauksen aikataulua ja paikkaa ovat vielä ilmoittamatta. Molempien turnausten ajankohdat ovat alkukesästä, ensimmäinen toukokuussa ja seuraava kesäkuussa.

Tätä ennen katseet suunnataan Tukholmaan. DreamLeague Season 11 on kauden kolmas Major-turnaus ja yhteensä 15 joukkuetta ovat saaneet kutsun taisteluun. Turnaukseen on vielä tarjolla yksi paikka, josta taistellaan Kiovan Minorissa.

DreamHack Dota

@DreamHackDota
Congrats again to all the teams who will be joining us in Stockholm next month! 🇸🇪

@NiPGaming @teamsecret @TeamLiquid @virtuspro @natusvincere @PSGeSports-@LGDgaming @EHOMECN @KeenGaming @FNATIC @MineskiProTeam @EvilGeniuses @Team_JStorm @goFORWARDgg @ChaosEC @Infamous_GG

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli