Pariisin Disneyland on yksi Euroopan suurimmista turistikohteista ja nyt huhutaan, että elämyspuistossa järjestetään tulevana kesänä Dota 2:n Major-turnaus.

Huhumylly lähti liikkeelle, kun Esports Insider sai tietoa avoimesta virasta, johon kuului ”Dota 2 Major Paris” -tapahtuman markkinointi. ESI otti yhteyttä ilmoituksen tehneeseen tahoon, joka vahvisti, että Pariisi saa oman Major-turnauksen kyseiseen peliin. Lähteen mukaan varsinainen paikka turnaukselle on Disneyland ja turnauksen järjestävä taho on Mars Media.

Tämä huhu on mahdollisesti totta, sillä kaksi major-turnauksen aikataulua ja paikkaa ovat vielä ilmoittamatta. Molempien turnausten ajankohdat ovat alkukesästä, ensimmäinen toukokuussa ja seuraava kesäkuussa.

Tätä ennen katseet suunnataan Tukholmaan. DreamLeague Season 11 on kauden kolmas Major-turnaus ja yhteensä 15 joukkuetta ovat saaneet kutsun taisteluun. Turnaukseen on vielä tarjolla yksi paikka, josta taistellaan Kiovan Minorissa.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli