Huhu: Twistzz keskusteluissa FaZen kanssa – joukkue on osallistumassa ensi viikolla alkavaan cs_summit 7 -turnaukseen

© Kuva: DreamHack

Ex Liquid-pelaaja Russel ”Twistzz” Van Dulken ja e-urheiluorganisaatio FaZe keskustelevat parhaillaan supertähden kiinnittämisestä joukkueen aktiiviseen kokoonpanoon.

Russel ”Twistzz” Van Dulken kuuluu ehdottomasti CS:GO-pelaajien eliittiin. Huikeasta tähtäystaidostaan tunnettu kanadalaispelaaja ilmoitti joulukuussa lähtevänsä Liquidista, liittyäkseen tulevaisuudessa eurooppalaisjoukkueeseen.

Twistzziä on huhuiltu useisiin joukkueisiin, mutta DBLTAP-sivuston Jarek ”DeKay” Lewisin lähteisiin notajen, 22-vuotias pelaaja on aloittanut keskustelut FaZen kanssa.

Keskustelut ovat edelleen käynnissä, ja on epäselvää, saadaanko sopimus tehtyä ennen ensiviikkoista cs_summit 7 -turnausta, johon FaZen on tarkoitus osallistua.

FaZen kokoonpano vuodelle 2021 on vielä epäselvä, sillä Twistzzin lisäksi organisaatio on tavoitellut mousesportsin pelinsisäistäjohtajaa, Finn ”Karrigan” Andersenia. FaZen kokoonpanosta viime vuoden lopulla lähti Nikola ”NiKo” Kovač, joka toimi joukkueen pelinsisäisenjohtajana, joten joukkue tarvitsee kokoonpanoonsa johtavan pelaajan.

FaZen kokoonpano, mikäli Twistzzin sopimus syntyy:

🇳🇴 Håvard ”rain” Nygaard
🇩🇰 Markus ”Kjaerbye” Kjærbye
🇧🇷 Marcelo ”coldzera” David
🇱🇻 Helvijs ”broky” Saukants
🇨🇦 Russel ”Twistzz” Van Dulken

🇸🇪 Olof ”olofmeister” Kajbjer (penkillä)

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.