Korvaako Team Vitality Jesse ”JESMUND” Terävän Valorant-kokoonpanossa? Huhujen mukaan isolle yleisölle tuntematon egyptiläinen Shalaby olisi uusi pelaaja.

Vlr.gg uutisoi, että heidän tietojen mukaan suomalainen Jesse ”JESMUND” Terävä olisi joutumassa korvatuksi ja egyptiläinen Mohamed ”Shalaby” Shalaby ottaisi hänen paikkansa.

Team Vitality ei ole saanut toivottuja tuloksia ja Euroopan Stage 3 Challengers 1 -suljetuissa karsinnoissa joukkue koki ison pettymyksen, kun matka päättyi kolmen ottelun jälkeen. Jesse oli tilastollisesti joukkueen heikoin lenkki G2 Esportsia ja TENSTAR’ia vastaan, mutta löytyi kärjestä tappiossa FunPlus Phoenixin kanssa. Terävän suhteen täytyy tosin huomioida se, että hän pelaa Viperia, Killjoyta ja Cypheria eli onnistumiset eivät välttämättä näy tilastoissa.

Shalaby on pelannut viimeiset kuukaudet duelistia erittäin vaikuttavasti eli tulivoimaa todennäköisesti olisi luvassa, mutta tämä muuttaisi hieman joukkueen roolituksia. Vakaris ”vakk” Bebravičius ja Bayram ”bramz” Ben Redjeb ovat vähän kokeilleet pelata duelistilla, mutta selvän duelistin paikkaa ei ole lyöty lukkoon.

Shalaby oli vielä sunnuntaina pelaamassa Espanjassa Red Bull Campus Clutch – World Final Stage -turnauksen finaalissa. Egyptiläisen Anubis Gaming voitti 3-2 ja Shalaby löytyi tilastojen kärjestä.

Team Vitality on mukana Euroopan Stage 3 Challengers 2:n suljetuissa karsinnoissa, jotka käynnistyvät torstaina. Avoimet karsinnat alkavat tiistaina.

Lue myös: Ei paineita! Natus Vincere julkaisi Valorant-kokoonpanon

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!