Starladder Berlin 2019 Major -turnaus saatiin päätökseen, kun tanskalaisjoukkue Astralis voitti ylivoimaisesti finaaliin nousseen AVANGAR:in kartoin 2-0.

Astralis aloitti ensimmäisen kartan dominoiden. Tanskalaisjoukkueen kyydissä mentiin ensimmäiset 8 kierrosta. 8-0 tilanteessa Dauren ”AdreN” Kystaubayev otti homman omiin käsiinsä ja murskasi upeasti neljä Astraliksen pelaajaa. AdreNin suoritus ei saanut joukkuetta lentoon ja puolenvaihtoon mentiin lukemissa 12-3.

Astraliksen hurja dominointi jatkui myös toisella puoliskolla; Astralis vei ensimmäisen kartan nimiinsä helposti lukemin 16-6.

Toisena karttana vuorossa oli legendaarinen Dust 2. Astralis jatkoi siitä, mihin Inferno loppui ja jatkoi huikeita otteita. Tällä kertaa tanskalaisjoukkue antoi vihollisjoukkueelleen ensimmäisellä puoliskolla yhden kierroksen enemmän, kun ensimmäisessä kartassa. Puolenvaihtoon mentiin lukemissa 11-4.

Astralis antoi toisella puoliskolla Avangarille ainoastaan yhden kierroksen ja eteni näin Major-turnauksen voittoon. Pääpalkintona tanskalaisjoukkue nappasi 500 000 dollaria. Toisella sijalla oleva AVANGAR sai 150 000 dollaria.

Astralis teki huikeaa historiaa, sillä joukkueesta tuli ensimmäinen joukkue ikinä, joka on yltänyt kolmeen peräkkäiseen Major-turnausvoittoon. Astraliksella on nyt yhteensä neljä Major-turnausvoittoa.