Tanskalaisesta CS:GO-piireistä kuului perjantai-iltana isoja uutisia, kun Heroic penkitti nikon ja b0RUPin aktiivisesta kokoonpanosta.

Tanskalinen e-urheiluorganisaatio Heroic penkitti CS:GO-pelaajat Johannes ”⁠b0RUP⁠” Borupin ja Nikolaj ”⁠niko⁠” Kristensenin aktiivisesta CS:GO-kokoonpanosta.

Tuntia myöhemmin Heroic ilmoitti allekirjoittaneensa sopimukset MAD Lionsin Rasmus ”⁠sjuush⁠” Beckin ja Ismail ”⁠refrezh⁠” Alin kanssa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

HEROIC

@heroicgg
We are excited to announce that sjuush and refrezh are part of the Heroic family! 😍

Read More: heroic.gg/welcome-refrez…

#BeHeroic

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Muutokset saivat aikaan ihmetystä CS:GO-yhteisössä, sillä nikon ja b0RUPin penkitykset tulivat melkoisena yllätyksenä. CS:GO-analysti ja selostaja Chad ”Spunj” Burchill reagoi uutiseen melkoisen radikaalisti julkaisemalla videon, jossa hän ihmettelee muutosta sanoin ”Mitä v*ttua

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

OG:lle mahdollinen korvaaja Heroicin penkiltä?

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtamasta OG:sta kuului torstaina huhuja, jossa joukkue olisi penkittänyt Nathan ”NBK-” Schmittin ja hänen tilalleen etsitään korvaajaa muista penkitetyistä pelaajista.

Lue myös: Lähde: OG teki odotettuja muutoksia – NBK- ulos aktiivisesta kokoonpanosta

Tanskalaiskaksikosta b0RUP sopisi NBK-:n rooliin täydellisesti. Tanskalaispelaaja on kiirinyt support-roolia pelatessaan mainetta juurikin Heroicin riveissä. Heroicin penkillä istuva niko olisi myös varmasti hyvä lisä OG:n joukkueeseen, sillä OG:sta on puuttunut todellinen tähtipelaaja, ja niko on Heroic-aikana todistanut oman potentiaalinsa.

Myös molempien tuominen joukkueeseen voisi olla positiivinen lisä, mutta kysymysmerkkinä on OG:n taloudellinen panostus CS:GO-joukkueeseen. Olisiko kansainvälinen organisaatio valmis pitämään yhtä pelaajaa penkillä vai pitäisikö joukkueen luopua vielä yhdestä alkuperäisestä pelaajasta?

Näihin kysymyksiin saadaan vastaus luultavasti lähiaikoina, kunnes OG ilmoittaa pelaajavaihdoksista ja tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Lue myös: Lähde: OG teki odotettuja muutoksia – NBK- ulos aktiivisesta kokoonpanosta

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.