Heroic oli jälleen liian kova pala purtavaksi – ENCEn haaveet pudotuspeleistä kaatui

© Kuva: StarLadder

ENCE joutui menettämään toivonsa cs_summit 6 -turnauksen jatkopeleistä, kun Heroic oli jälleen suomalaisia kovempi.

Heroic onnistui sunnuntai-iltana olemaan ENCEä vahvempi lukemin 2-1 (Nuke 16-8, Train 13-16, Mirage 16-5).

Heroic valitsi heidän ylivoimaisesti parhaan karttansa eli Nuken. ENCE aloitti ottelun CT-puolelta, mutta oli heti vaikeuksissa, kun tanskalaiset etenivät 5-1-johtoon. Suomalaisjoukkue sai silti pakan kasaan ja nappasivat ensimmäisestä puolikkaasta seitsemän kierrosta.

Heroicin ollessa CT-puolella, ENCE oli toivoton, mikään pommipaikka ei auennut, eikä joukkue saanut millään kierroksia itselleen. Ensimmäinen kartta kirjattiin Heroicille lukemin 16-8.

ENCEn valitsema Train alkoi suomalaisittain katastrofaalisesti. Heroic pelasi upeaa peliä CT-puolelta ja joukkue nappasi 12 kierrosta. Tästä ENCE ei kuitenkaan lamaantunut ja näyttivät suomalaisen sisun ja tulivat takaisin peliin mukaan, napaten kierroksia toisiensa perään. Lopulta Heroic onnistui nappaamaan ainoastaan yhden kierroksen, ennen kuin ENCE sai 16 kierrosta tulostaululle.

Mirage oli samannäköistä kuin torstainakin, kun joukkueet pelasivat toisiaan vastaan. ENCEllä ei ollut mitään palaa ja tänäänkin suomalaisjoukkue joutui häviämään ensimmäisen puoliskon murskalukemin. Puolenvaihdon yhteydessä meno ei muuttunut ja Heroic nappasi helpohkosti karttavoiton lukemin 16-5 ja samalla myös paikan pudotuspeleistä.

ENCE pääsee taistelemaan vielä RMR-pisteistä kaikkien lohkojen kolmosten kanssa. Yhdessä ENCEn kanssa pisteistä taistelevat G2, Movistar Riders ja FaZe.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r