Tänään Helsinki Reds on yllätti kaikki astumalla Counter-Strike: Global Offensiven maailmaan. Organisaatio ilmoitti tehneensä valmentajasopimuksen Toni ”toNppa” Luhtapuron kanssa!

Luhtapuro on tunnettu entinen ammattipelaaja, joka on toiminut myös yhtenä Suomen menestyneimmistä ammattivalmentajista CS:GO:n parissa.

Varsinaista joukkuetta ei tokikaan ole vielä kasassa, vaan Luhtapuron tehtäviin kuuluu joukkueen kokoaminen ja myöhemmin valmentaminen. Tarkoituksena on osallistua keväällä alkavaan CS:n kotimaiseen ammattiliigaan.

CS:GO-joukkueen rakentamisessa päätimme laittaa ensin perustukset kuntoon ja siksi Luhtapuron saaminen meille töihin on merkittävä asia. Hänen johdollaan kokoamme joukkueen, jolla lähdemme haastamaan maan kärkeä CS:GO-liigassa,” toteaa hREDSin manageri Christer Kasurinen.

Aluevaltaus on hREDS-organisaatiolle uusi. Yhtiöllä on ollut aikaisemmin joukkueita muiden pelien parissa, mutta CS:GO on täysin uusi aluevaltaus.

”Sytyin tähän hankkeeseen välittömästi. On aina hienoa olla mukana rakentamassa uutta ja olla omalta osaltani vahvistamassa ja kehittämässä Suomen CS:GO-skeneä,” Luhtapuro toteaa.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli