Ulkomailla matkaileva voi törmätä internetkahviloihin ja gaming loungeihin, mutta Suomessa nämä pelimaailman ilmiöt ovat odottaneet läpilyöntiään. Tästä syystä moni pelaaja hyppi riemusta, kun he kuulivat, että GLHF Gaming Lounge avattiin joulukuussa Helsinkiin. Tilassa on yhteensä 40 tietokonepaikkaa ja pelaamisen lisäksi paikanpäälle voi tulla katsomaan erilaisia E-Sports turnauksia.

Tilat pääsivät heti kättelyssä kovaan käyttöön, sillä Gaming Loungessa järjestettiin 12.1. palkintopotiltaan ilmeisesti Suomen suurin Fortnite-turnaus. Potissa oli yhteensä mehevät 3,000 euroa.

Tapahtuma oli osa ggCircuitin WAN-turnausta, eli turnaukseen osallistuneet suomalaiset pelasivat muita Euroopan alueen kilpailijoita vastaan. Turnaus pelattiin solo-pelimuotona ja taisteluja käytiin ensin kolmessa alkuerässä. Tämän jälkeen jatkoon tiensä kamppailleet pääsivät koettelemaan taitojaan kahdessa finaalipelissä.

Molemmissa finaaleissa voittajille oli jaossa 1,000 euron palkintosumma ja toiseksi tullutta odotti 250 euron potti.

Suomalaisittain turnaus eteni hyvin, sillä 27 pelaajasta yhteensä 13 pääsi pelaamaan finaaliin. Harmillisesti ensimmäinen finaalipeli päättyi siten, että Teemu ”Teugens” Laitala sijoittui kolmanneksi, eli juuri rahapalkintojen ulkopuolelle.

Seuraavassa finaalissa Helsinki REDS:iä edustanut Lassi ”BELAEU” Kallio taisteli tiensä toiselle sijalle ja kaappasi itselleen 250 euron potin.