Puhelinsoitto pankista yllätti pelaajan kesken striimin, mutta asia ei onneksi ollut vakava.

Hearthstonen ammattipelaaja Jon ”Orange” Westberg vastasi puhelimeen kesken lähetyksen ja mykisti mikkinsä hetkellisesti. Hän jatkoi kuitenkin pian striimiään, sen verran mitä naurultaan pystyi.

SK Telecom T1 -joukkuetta edustava Orange kertoi pankkinsa soittaneen hänelle hänen korttiaan koskevien epäilyttävien ostotapahtumien vuoksi. Ilmeisesti hän oli tehnyt Hearthstonen pelinsisäisessä kaupassa ostoksia niin tiuhaan, että pankki oli huolestunut niiden aiheellisuudesta.

Kyseessä oli onneksi kuitenkin vain ammattipelaajan normaali käytäntö uuden lisäosan saapumisen myötä. Uusin lisäosa, Descent of Dragons, toi mukanaan 135 uutta korttia, ja huippupelaajat hamstraavat korttipaketteja valtavia määriä varmistaakseen, että he saavat kaikki tarvittavat kortit parhaiden pakkojen rakentamiseen.

Kortteja voi ostaa 2.99 dollarilla kaksi pakettia tai jopa 60 pakettia kerralla 69.99 dollarin hintaan. Korttipakettien ostaminen on mahdollista myös Hearthstonen pelaamisesta kertyvällä pelinsisäisellä valuutalla.

LUE MYÖS: Hearthstonen Descent of Dragons -lisäosa laskeutuu peliin tänään illalla

Descent of Dragons saapui Hearthstoneen eilen, ja monet pelaajat ovat varmasti viettäneet aikaa ostaen ja avaten korttipaketteja parhaiden korttien toivossa.

 

Lähde: Dotesports.com.

Kuva: Blizzard Entertainment.