Uusi seikkailu tuo mukanaan jälleen neljän luvun verran yksinpelihaasteita. Mukana saapuu myös 35 uutta korttia.

Uusi soolokampanja on Lohikäärmeen vuoden päätöstapahtuma ja tuo mukanaan osallistuville pelattavan lisäksi myös 35 uutta korttia. Kampanjan ensimmäinen osa on kaikille ilmainen, mutta loput kolme maksavat 6.99 dollaria tai 700 pelinsisäistä kultaa kappaleelta.

Lisärin myötä peliin tulevat uudet kortit voi tarkistaa esimerkiksi HearthPwn.com -sivustolta. Toistaiseksi korteista on paljastettu vasta kahdeksan, mutta pelin kehittäjillä on ollut tapana tiputella kortteja tiuhaan tahtiin julkaisupäivän lähestyessä.

Hearthstone

@PlayHearthstone
The fate of the world hangs in the balance, and now it’s up to you to decide the outcome. Galakrond's Awakening launches on January 21!

🐲 blizz.ly/37UmfyT

Esimakua tulevasta voi käydä maistelemassa tämän viikon Brawlista, jossa League of Explorerin jäsenet matkaavat kohti Northrendiä. Brawli oli kuitenkin ainakin sen alkaessa yllättävän buginen, ja osa pelaajista ei ole onnistunut lainkaan yhdistämään siihen. Ongelmatilanteissa kannattaa olla yhteydessä tukeen ja seurata kehittäjien ilmoituksia Twitterissä.

Hearthstone

@PlayHearthstone
Saddle up with the League of Explorers and journey from sand to snow in the Road to Northrend tavern brawl!

🏔️ blizz.ly/2QZYos1

 

Lähde: Dotesports.com.

Kuva: Blizzard Entertainment.