HAVUn voitto oli jo maistettavissa – MIBR jatkaa ylempään finaaliin

Suomalainen HAVU pelasi myöhään sunnuntai-iltana brasilialaista MIBRiä vastaan Flashpointin ylemmässä semi-finaalissa häviten niukasti brasilialaisille 2-1 (Vertigo 16-8, Dust2 17-19, Train 3-16).

Peli alkoi brasilialaisten karttavalinnalla Vertigo, jossa suomalaiset kirjaimellisesti yllättivät asiantuntijat.

HAVU aloitti CT-puolelta ja asettivat nopeasti varman puolustuksen brasilialaisia vastaan. Suomalaiset saivat 10 kierrosta puolustavalta puolelta, asettaen tuloksen puolten vaihtuessa 10-5.

Brasilialaiset eivät saaneet peliänsä käyntiin tarpeeksi ajoissa, kun HAVU viimeisteli ensimmäisen kartan lukemin 16-8.

Suomalaisten karttavalinnassa Dust2, näytti peli ensimmäisellä puoliskolla yhtä dominoivalta kuin Vertigossa. HAVU ei antanut paljoa mahdollisuuksia brasilialaisille, ja pelin ollessa 9-3, näytti siltä että HAVU jatkaisi kolmen parhaan joukkoon.

Puolten vaihtuessa lukemat olivat 10-5. Toisen pistoolikierroksen voiton jälkeen tilanteessa 11-5, suomalaiset maistoivat jo voiton. MIBR käänsi pelin edukseen, ja teki nopean kierroksen B-pommialueelle, pakottaen suomalaiset säästämään kolme kivääriä.

Tilanne oli nopeasti tasoitettu 11-11, kun suomalaiset alkoivat ryhdistäytyä ottamaan kierroksia. Vuorotellen voitetut kierrokset veivät kartan jatkoajalle, jossa brasilialaiset sinnittelivät kuin sinnittelivätkin kolmanteen karttaan. Dust2 päättyi 17-19 brasilialaisille.

Kolmas kartta Train, joka on ollut historiallisesti brasilialaisille kotikartta vuonna 2017 17-0 LAN-voiton muodossa, oli myös HAVUlle liian suuri pala kakkua.

HAVUn surullinen päätös kartassa Dust2, näkyi vielä Trainissa. Brasilialaisten puolustus oli todella luotettava, ja suomalaiset saivat vain kolme kierrosta ensimmäisellä puoliskolla. Puolet vaihtuivat tilanteessa 3-12.

MIBRin voitettuaan toisen pistoolikierroksen, oli voitto heille jo kosketeltavissa. HAVU sai ensimmäisen kunnollisen ostonsa vasta tilanteessa 3-15, ja brasilialaiset eivät antaneet armoa. Peli päättyi 3-16 brasilialaisille.

HAVU pelaa tänään alemmassa semi-finaalissa amerikkalaista Gen.G:tä vastaan klo 20:00 alkaen.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r

Kuva: HAVU Gaming


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.