HAVUlla vielä yksi mahdollisuus karsiutua huipputurnaukseen – veitsi kurkulla NBK-:n joukkuetta vastaan!

Suomalainen CS:GO-joukkue HAVU pelasi torstai-iltana paikasta vuoden ensimmäiseen major-karsinta -turnaukseen, mutta ilta päättyi pettymykseen, kun saksalainen Sprout oli vahvempi.

Flashpoint  3 -turnaus on vuoden ensimmäinen karsintaturnaus marraskuussa pelattavaan major-turnaukseen. HAVU aloitti suljetut karsinnat voitokkaasti, kun heti kättelyssä kaatui Sangals ja Endpoint vaivatta.

Heti, kun paikka karsintaturnaukseen olisi voitolla varmistunut, on HAVUlla ollut pienimuotoisia vaikeuksia: ensin eurooppalainen mousesports päihitti HAVUn ja torstai-iltana Sprout onnistui voittamaan suomalaiset kartoin 2-1.

Eiliset karttavalinnat näyttivät HAVUn kannalta mainioilta, mutta siltikin ennakkosuosikkina ollut HAVU ei pystynyt lunastamaan paikkaa Flashpoint 3 -turnaukseen.

Ensimmäisenä nähtiin Sproutin valitsema Dust 2, jossa suomalaiset vielä heräilivät päivän otteluun. Sprout latoi tulostaululle nopeasti lukemat 16-6 ja vei ottelun HAVUn valitsemaan Trainiin. Olli ”sLowi” Pitkäsen johtama joukkue onnistui kuitenkin nappaamaan oman karttavalintannan nimiinsä niukasti lukemin 16-14.

Ratkaisevana karttana toimi tällä kertaa Nuke, jonka saksalaisjoukkue aloitti CT-puolelta erittäin vahvasti. Puolia vaihdettiin lukemissa 11-4, mutta HAVU kampesi peliin jollain tasolla mukaan. 28 kierroksen jälkeen voittoa kuitenkin juhli Sprout ja tiputti HAVUn kilpailemaan viimeisestä sijasta karsia Flashpoint 3 -turnaukseen.

HAVUlla on perjantai-iltana viimeinen mahdollisuus karsia vuoden ensimmäiseen major-karsintaturnaukseen, kun vastaan astelee Aleksi ”Aleksib” Virolaisen entisen joukkuetoverin Nathan ”NBK-” Schmittin uusi joukkue, DBL PONEY. Ottelu alkaa kello 19.00.

Lue myös: Olofmeister avasi suunnitelmiaan – ”Tykkään kilpailemista liikaa ja haluan jatkaa”

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Artikkelikuva: Dreamhack


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.