HAVUlla on edessä melkoisen tärkeä ottelu. Yksi otteluvoitto takaa paikan uudesta FLASHPOINT-liigasta.

FLASHPOINTIn karsinnat alkoivat torstaina Yhdysvalloissa. HAVU onnistui voittamaan heti karsintojen kaksi ensimmäistä ottelua.

Ensin kaatui Joshua ”steel” Nissanin johtama Chaos.

Ottelu venyi jatkoajalle saakka ja mittelössä nähtiin yhteensä peräti 54 kierrosta.

HAVU oli todella lähellä hävitä kartan lukemin 16-14, mutta suomalaisjoukkueen pelinsisäinen johtaja Eetu ”Saw” Saha nosti viimeisen kierroksen suomalaisten eduksi huikealle suorituksellaan.

HAVU voitti paras yksi formaatissa pelatun -ottelun lopulta lukemin 28-26.

Seuraava vastus HAVUlle oli entuudestaan tuttu. Suomalaiset ovat pelanneet tanskalaisjoukkuetta vastaan useasti ja Copenhagen Flames on pystyneet kampeamaan enemmän voittoja keskinäisistä otteluista.

Ensimmäinen kartta meni tanskalaisille, mutta HAVU petrasi ja nappasi seuraavat kaksi karttaa nimiinsä ja eteni näin FLASHPOINT karsintojen semifinaaleihin.

HAVU yhden voiton päässä miljoonaliigasta

FLASHPOINTin karsinnoista finalistit etenevät itse liigaan, joten jos HAVU yltää kaatamaan semifinaaleissa vastaan tulevan joukkueen, niin suomalaiset etenevät finaaliin, joka siis tarkoittaa sitä, että paikka on varma FLASHPOINT-liigasta.

Tämä on varmasti HAVUn tärkein ottelua, ainakin tähän mennessä.

FLASHPOINTin ensimmäisellä kaudella on luvassa miljoonan dollarin palkintopotti, josta kilpailee muun muassa Cloud9, Gen.G, MIBR, MAD Lions, Dignitas ja c0ntact Gaming. Myös neljälle perustaja jäsenelle on varattu paikka liigasta.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Keskustele turnauksen peleistä ja löydä peliseuraa: discord.gg/znGMa7r

Kuva: HAVU Gaming