HAVU voitti niukasti OG:n – Aleksib:n joukkue putoaa ESL Pro Leaguen karsinnoista

© Kuva: HAVU Gaming

ESL Pro Leaguen 12. kauden Euroopan karsinnoissa tänään toisistaan mittaa otti Aleksi ”Aleksib” Virolaisen tähdittämä OG ja suomalaisviisikko HAVU.

HAVU veti pidemmän korren ottelussa, voittaen 2-0 (Nuke 16-14, Mirage 25-22).

Paras kolmesta ottelu alkoi HAVUn karttavalinnalla Nuke.

OG aloitti CT-puolelta, mutta HAVU sai jopa 7 kierrosta monien mielestä vaikeammalla puolella. Peli jatkui tasaisena loppuun asti, ja 30 kierroksen mittelyssä HAVU veti pidemmän tikun, voittaen karttavalintansa 16-14.

Toinen kartta oli OG:n valitsema Mirage.

Peli alkoi HAVUn jatkaen voiton kulkua pistoolikierroksen merkeissä. Miragessa nähtiin yhtä tiivis tunnelma kuin Nukessa, sillä puolten vaihtuessa tilanne oli jälleen OG:n eduksi 7-8.

HAVUn pistoolit kiiltivät myös toisella pistoolikierroksella, antaen suomalaisviisikolle etumatkaa karttavoittoa ajatellen. OG vastasi peräkkäisillä kierroksilla, ja eurooppalaisviisikon karttavoitto läheni kierros kierrokselta. HAVU päätti voiton kulun kahdella eko-kierrosvoitolla, ja suomalaiset varmistivat kartalle jatkoajan.

Jatkoajalla OG voitti kaksi CT-kierrosta, mutta HAVU vastasi samalla mitalla, saaden jatkettua jatkoaikaa. HAVU oli karttapisteessä tilanteessa 21-19, mutta Mateusz ”mantuu” Wilczewskin taidonnäytteet takasivat OG:lle elintärkeän kolmannen jatkoajan.

HAVU oli loppujen lopuksi Miragen voittaja, kun kartta päättyi kolmannella jatkoajalla lukemin 25-22.

Täten OG putoaa ESL Pro Leaguen 12. kauden Euroopan karsinnoista, ja HAVU haastaa tanskalaisottelun North vs. Singularity voittajan.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r

 

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.