Jesse ”zehN” Linjalan edustama GODSENT ja suomalainen CS:GO-joukkue HAVU kohtasivat keskiviikko-iltana LOOT.BET Season 7 -turnauksen puolivälierissä.

Kolmen kartan jälkeen GODSENT vei HAVUlta pidemmän korren kartoin 2-1 (Nuke 16-12, Mirage 14-16, Overpass 16-14.

HAVU pisti kampoihin GODSENTin karttavalinnassa

GODSENT aloitti Nuken vahvasti T-puolelta nousten jopa 9-2-johtoon. HAVU sai kuitenkin kasattu palikkansa kasaan ja nousi ensimmäisen puoliskon loppuun mennessä lukemiin 10-5.

HAVU voitti ottelun molemmat pistoolikierrokset, joka saa ottelun lukeman näyttämän tasaisemmalta, mitä se oikeasti oli. GODSENT oli koko ajan pelin päällä, mutta silti HAVU onnistui nappaamaan hyvin kierroksia. Kartta kirjattiin GODSENTin eduksi lukemin 16-12.

Avaimet löytyi toisen kartan voittoon

HAVUn valitsema Mirage alkoi suomalaisjoukkueen puolesta todella mainiosta. Joukkue pääsi viiden kierroksen karkumatkalle, kunnes 8-3-tilanteessa GODSENT löysi vireensä ja pääsi takaisin peliin mukaan. GODSENT ei hävinnyt enää kierrostakaan ja ensimmäinen puolisko kirjattiin lukemin 8-7 HAVUlle.

HAVUn mahtava pelaaminen jatkui myös T-puolelle, mutta GODSENT laittoi silti kampoihin. Loppujen lopuksi suomalaiset onnistuivat viemään kamppailun kolmanteen ja ratkaisevaan karttaan, kun Mirage päättyi suomalaisten juhlaan tiukasti lukemin 16-14.

Kokemus puhui ratkaisevassa kartassa

HAVU aloitti jälleen ottelun mainiosti ja piti pommipaikat lukossa ensimmäisellä puoliskolla. Ensimmäisen 15 kierroksen jälkeen puolia vaihdettiin HAVUn johtaessa lukemin 10-5.

Puolenvaihdon jälkeen kokemus alkoi puhumaan. HAVU oli täysin ahdingossa ja GODSENT puolusti pommipaikkoja täsmällisesti. Ottelu eteni aina normaalin otteluajan viimeiselle kierrokselle, mutta HAVU ei kyennyt viemään ottelua jatkoajalle, joten Jesse ”zehN” Linjalan edustama GODSENT poistui peliserveriltä voittajana lukemin 16-13.

GODSENT kohtaa turnauksen semifinaalissa tanskalaisen yllättäjän AGF:n, joka kaatoi puolivälierissä Northin lukemin 2-1. Puolestaan HAVUn turnaus on ohitse ja palkintorahaa jäi käteen vaivaiset 1 250 dollaria.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.