HAVU Gaming on ilmoittanut astuvansa mukaan Dota 2 -pelikentille. Organisaatio ilmoitti elokuun 11. päivä signeeranneensa Astranouts -nimellä ennen pelanneen kokoonpanon riveihinsä.

Kokoonpano sisältää lupaavaa potentiaalia, vahvaa yksilötaitoa, sekoitettuna Jan ”Womber” Kylmäsen tuomaan kokemukseen pelistä.

Suomen Dota 2 -skenen veteraani Benjamin ”Notah” Läärä tekee myös paluun valmentajan rooliin, ottamalla nuoren HAVUn kokoonpanon siipiensä alle. Notahilla on kokemusta jo alkuperäisen DotA:n ajoilta saakka, ja on hän toiminut aikaisemmin myös Escape Gamingin valmentajana, jonka mukana hän oli myöskin Dota 2:n MM-kisoissa vuonna 2016 (The International).

– Oman e-urheiluorganisaationi perustamisen idea pyöri kolme vuotta sitten Dota 2:n ja sen suomalaisten pelaajien ympärillä. Dota 2 on myös peli, johon olen itse käyttänyt paljon aikaani, ja suomalaisen motivoituneen kokoonpanon tukeminen saa minut nyt erittäin iloiseksi, kertoo HAVUn toimitusjohtaja Lasse Salminen tiedotuksessa.

Olen innoissani, että pääsen vihdoinkin valmentamaan kokonaan suomalaista joukkuetta. Meillä on kokoonpano, joka koostuu muutamasta vanhemmasta pelaajasta jotka tuovat kokemusta nuorien talenttien tueksi. Minusta myös tuntuu, että olemme etuoikeutetussa asemassa päästessämme edustamaan suomalaista huippuorganisaatiota kuten HAVU, lisäsi joukkueen valmentaja Benjamin ”Notah” Läärä.

HAVUn Dota 2 -kokoonpano:

Perttu “Megabauss” Pesonen (Carry)
Samu “MTD” Hautala (Midlane)
Mikael “GreedoT1” Sainio (Offlane)
Aapo “Nukkumatti” Riikonen (Support)
Jan “Womber” Kylmänen (Support)

Benjamin “Notah” Läärä (Valmentaja)

Lue myös: The International 1 -voittaja Ivan ”ArtStyle” Antonov palaa Virtus.pron valmentajaksi

It's finally time to enter the game idea of forming HAVU was born around over 3 years ago, Let's play some Dota!

Welcome to HAVU:

@Megabausss
@DotaMtd
@GreedoT1
@Nukkismatti
@womberor

@NotAHax (Coach)

Full details: havu.gg/blogs/news/hav…

#HAVUJA

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.