Pinnacle ja Relog Media ilmoittivat perjantaina uudesta turnauksesta, jossa kolme suomalaisjoukkuetta kilpailevat 100 000 dollarin palkintopotista.

100 000 dollarin Pinnacle Open -turnauksessa kilpailee yhteensä 32 joukkuetta ja vaiheita turnauksessa on yhteensä kolme. Ensimmäisenä pelataan lohkovaihe, jossa 16 joukkuetta kilpailevat paikasta Swiss stage -osioon, josta vasta voi edetä turnauksen pudotuspeleihin.

KOVA aloittaa turnauksen lohkovaiheesta, HAVU sai kutsun Swiss stage -vaiheeseen ja Jesse ”zehN” Linjalan edustama FunPlus Phoenix sai kutsun suoraan turnauksen pudotuspeleihin.

Turnaus käynnistyy lohkovaiheella 3.maaliskuuta, Swiss stage pelataan 6-14. maaliskuuta ja pudotuspelit pääsevät alkamaan 21. maaliskuuta ja ne huipentuvat vasta 4. huhtikuuta.

Isoon turnauskokonaisuuteen valitaan yhteensä 32 joukkuetta, mutta valintoja on vielä vasta tehty 26. On mahdollista, että turnauksessa nähdään lisää suomalaisväriä, mikäli esimerkiksi SJ pääsisi mukaan kilpailemaan huikeasta palkintopotista.

Turnauksesta mielenkiintoisen tekee se, että mukana on hieman alemman tason ja ylemmän tason joukkueita. Suoraan pudotuspeleissä tähdittävät FunPlus Phoenix ja Gambit, jotka ovat näyttäneet kyntensä aivan maailman kärjessä asti.

Pinnacle Open -turnauksen joukkueet:

Lohkovaihe:

🇬🇧 uMx
🇧🇷 Case
🇩🇰 Lungby Vikings
🇩🇰 Copenhagen Flames
🇪🇺 Nordavind
🇸🇪 Lilmix
🇪🇺 GamerLegion
🇪🇺 Hellraisers
🇨🇿 Sinners
🇸🇪 Galaxy Racer
🇩🇰 Tricked
🇺🇦 EC Kyiv
🇫🇮 KOVA
🇫🇷 Ambush
🇸🇪 Apeks

Swiss Stage:
🇧🇷 GODSENT
🇷🇺 Winstrike
🇵🇹 SAW
🇦🇺 EXTREMUM
🇧🇾 Nemiga
🇫🇮 HAVU
🇪🇺 Endpoint
🇧🇷 TeamOne
TBD (tulossa*)
TBD *
TBD *
TBD *

Pudotuspelit:

🇪🇺 FunPlus Phoenix
🇷🇺 Gambit
TBD *
TBD *

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.

Kuva: Pinnacle & Relog Media