HAVU kaatoi BIG:n leikiten – huomenna luvassa finaali kovavireistä venäläisjoukkuetta vastaan!

© Kuva: HAVU Gaming

HAVU kaatoi BIG:n leikiten Pinnacle Cupin pudotuspeleissä kartoin 2-0.

Pinnacle Cupin pudotuspelit jatkuivat lauantaina, kun HAVU kohtasi semifinaalissa saksalaisen BIG-joukkueen. Turnauksen formaatti on melkoisen raaka ja ottelussa oli melkoisen isot panokset. Vain finaaliin edenneet joukkueet tulevat saamaan rahallisen palkkion ja muut joukkueet jäävät ilman. Turnauksen ykköspalkinto on huikeat 80 000 dollaria ja toiselle sijalla ojennetaan 20 000 dollaria.

Ottelu alkoi HAVUn valitsemalla Overpassilla, jossa suomalaisjoukkue loisti. HAVU nappasi vaikuttavasti kartasta voiton lukemin 16-11, ja seuraavana jatkettiin BIG:n valitsemaan Dust 2:een.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

HAVU sai itseluottamusta ensimmäisestä karttavoitosta ja se näkyi heti Dust 2 -kartan alusta lähtien. Suomalaisjoukkue pelasi suoraviivaista CS:ää ja BIG oli aivan aseeton. Näin HAVU voitti Dust 2:n lukemin 16-9, ja joukkue juhlii Pinnacle Cupin finaalipaikkaa.

Finaalissa vastaan astelee kovavireinen venäläisjoukkue Gambit. Ottelu alkaa sunnuntaina kello 13.00 alkaen. Gambit on HLTV:n rankingin kolmannella sijalla, joten finaalikamppailuun Gambit lähtee selvänä ennakkosuosikkina.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.