Kiinalainen Huawei on tehnyt uuden aluevaltauksen harppaamalla mukaan suomalaiseen esports-kenttään ja lähtemällä HAVU Gaming -organisaation yhteistyökumppaniksi.

Yhtiöiden antamassa tiedotteessa todetaan, että Huawei haluaa toimia edelläkävijänä esportsin parissa. Yhtiö kertoo myös kehittävänsä uusia kilpapelaamista sivuavia teknologisia innovaatiota Helsingissä ja Tampereella sijaitsevissa tutkimus- ja tuotekehityskeskuksissa.

On mahtavaa aloittaa yhteistyö dynaamisen, menestyneen ja hienot arvot omaavan HAVU Gamingin kanssa. Huawei haluaa tukea nuoria esports-lahjakkuuksia ja kehittää heidän ammattitaitoaan tarjoamalla HAVU Gamingin esports-joukkueille Huawein teknologiaa. Huawei on edelläkävijä 5G-verkon ja 5G-kuluttajalaitteiden käyttöönotossa Suomessa. 5G tulee tarjoamaan myös esport-pelaamisen kehittämiseen uusia mahdollisuuksia langattoman nopeuden ja suorituskyvyn parantuessa”, toteaa Huawein kuluttajaliiketoiminnan markkinointi- ja viestintäjohtaja Elina Takala.

HAVU Gaming on täysin suomalainen organisaatio, joka on kunnostautunut erityisesti CS:GO:n saralla.

Huawei on maailman isoimpia ja edistyneimpiä teknologiayrityksiä, ja tämä kumppanuus on erittäin merkittävä suomalaiselle esportsille ja HAVUlle. Lähdemme ylpeänä yhdessä kehittämään Suomen kilpapelaamista entistä isommalle tasolle!” Hehkuttaa HAVU Gamingin toimitusjohtaja Lasse Salminen.