Gambit Youngstersin venäläislupaus Dmitry ”sh1ro” Sokolov on tekemässä aikamoisen tempun CS:GO-tilastoissa.

Patrik ”f0rest” Lindberg pitää CS:GO:ssa melkoista tilastoa hallussaan: ruotsalaispelaaja on pelannut 53 karttaa +1 ratingilla.

F0restin huikea temppu on tehty vuosina 2012 ja 2013, kun Ninjas in Pyjamas oli voittamaton CS:GO:ssa. F0restin tilaston pisti maihin legendaarinen ECS, vaikkakin ottelun jälkeen NiP juhli 2-1-voittoa.

F0rest pelaa nykyään Dignitaksen riveissä yhdessä NiP:n aikaisten joukkuekavereiden. Dignitaksen kokoonpanosta löytyy f0restin lisäksi Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund, Richard ”Xizt” Landström, Adam ”friberg” Friberg ja tuntemattomin pelaaja on norjalaislupaus Håkon ”hallzerk” Fjærli. Ainoa, joka ei pelaa NiP:n legendaarisesta kokoonpanosta aktiivisesti, on Robin ”Fifflaren” Johansson.

Nyt Gambit Youngestersin vasta 19-vuotias Dmitry ”sh1ro” Sokolov on kovaa vauhtia yltämässä legendan saavutukseen. Sh1ro on pelannut 50 karttaa peräkkäin yli yhden ratingilla.

Sh1ro on yksi lupaavimmista venäläisistä CS:GO-pelaajista ja on povailtu, että hän tulisi tulevaisuudessa liittymään Natus Vinceren kokoonpanoon.

Sh1ron tilastot löydät tästä.

F0restin tilastot löydät tästä.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r