Gambit kaatoi Natus Vinceren finaalissa ja nappasi jo kolmannen ison turnausvoiton vuodelle 2021. Turnauksen MVP:n sai Abay ”⁠Hobbit⁠” Khasenov, mutta hän oli valmis luopumaan siitä.

BLAST Premier Spring Finals 2021 -turnaus päättyi IVY-alueen derbyyn, kun Natus Vincere haastoi maailman kärkinimeä Gambit Esportsia. Dust2 päättyi 16-12 ja Mirage 16-11 Gambitin hyväksi. 19-vuotias Dmitry ”sh1ro” Sokolov jätti AWP-taistoissa supertähti Aleksandr ”s1mple” Kostylievin taakseen ja oli Miragessa takuuvarma suorittaja 26 tapolla. Niistä jopa 15 oli AWP:n avulla.

Gambit Esports

@GambitEsports
BLAST PREMIER SPRING CHAMPIONS! 🏆

We power through the #BLASTPremier Grand Final and claim the 6th trophy of the year & secure World Final spot.

Thank you for your immense support ❤️

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Gambit Esports sai voitosta 225,000 dollaria ja paikan miljoonan dollarin BLAST Premier: World Final 2021 -turnaukseen. Gambit johtaa ylivoimaisesti Blastin pisteiden sarjataulukkoa, mutta he eivät enää tarvitse pisteitä suoran pääsyn takia.

Abay ”⁠Hobbit⁠” Khasenov valittiin hienojen esitysten jälkeen turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi, mutta hän kertoi Twitterissä, että joukkuetoveri sh1ro ansaitsisi sitä häntä enemmän.

– Haluaisin antaa MVP:n sh1rolle. Hän tekee kaikkensa joukkueen hyväksi ja on niin paljon asioita, mikä ei näy ulkopuolisille.

Abay Khassenov

@HObbitcsgo
I would like to give the mvp for @sh1rocsgo !
He is doing everything for team and doing a lot of things which only team can see @HLTVorg

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Sh1ro omasi koko turnauksen parhaan K/D:n ja toiseksi parhaan ratingin. Hän avasi CT-puolella peliä loistavasti ja kuoli keskimääräisesti vähiten. Sokolovin onnistumisprosentti avaustapoissa oli huima 75.5.

Lue myös: Kommentti: EA on ahne nero – uusi idea voi olla avain kaikkeen yritykselle

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!

Kuva: Gambit