Gambit Esports on pudottanut OG:n ESL One Katowice -turnauksesta. Häviäjien lohkossa käyty ottelu ratkaisi sen kumpi joukkueista jatkaa tietään finaaliin ja kumpi joutuu tyytymään kolmanteen sijaan turnauksessa.

Suomalaisittain ottelu oli mielenkiintoinen, sillä OG:n riveissä pelaa kaksi kotimaista tuttavuutta: Jesse ”JerAx” Vainikka ja Topias ”Topson” Taavitsainen

OG hävisi Gambitille erin 0-2. Tämä tarkoittaa sitä, että OG sijoittui turnauksessa kolmanneksi ja tienasi 35,000 dollaria. Vaikka tiimi joutui taipumaan molemmissa kohtaamisissa, oli joukkueella rautainen tahto:

Whether it means trying to snap the Aegis or buybacking while in a dire situation, we fight no matter the cost to take Roshan or any advantage.
#DreamOG

Venäläinen Gambit Esports on suhteellisen nuori ja vain vähän menestystä saanut joukkue. Katowice-turnauksen aikana tiimi on kuitenkin päässyt näyttämään kyntensä ja voitto hallitsevaa The International -mestaria vastaan tekee varmasti hyvää kokoonpanon itsetunnolle.

Turnaus on ollut mielenkiintoinen, sillä Dota 2:n tämän kauden menestyneimmät joukkueet eivät osallistuneet tapahtumaan. Viisi tämän hetken pelätyintä joukkuetta on pelaamassa samaan aikaan järjestettävässä MDL Macau -turnauksessa. Kyseisen turnauksen voitti Team Liquid, joka nettosi voitollaan yli 100,000 dollarin palkintopotin.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli